Design magasin
Design magasin
Plakat

50s news-gift paper

Plakat Når man kommer tilbage til de dage, hvor detailhandlere i Singapore brugte aviser til at indpakke varer, fremkalder dette 1950-tallet-inspireret gavepapir nostalgiske minder fra disse dage. Disse overskriftsnyheder og tophistorier fra 1950'erne udgør også en interessant kilde til identitet, der hjælper den yngre generation med at knytte nutiden til fortiden. Den pulserende kinesiske typografi, der anvendes oven på det gamle avispapir, producerer en blanding af det traditionelle og det moderne, mens det skaber en helt frisk appel og en gaveindpakning, der passer til enhver lejlighed. De kan også vises som plakater.

Projekt navn : 50s news-gift paper, Designernes navn : Jesvin Yeo, Kundens navn : Chinatown Business Association.

50s news-gift paper Plakat

Dette fantastiske design er vinderen af bronze-designprisen i arkitektur, bygning og struktur designkonkurrence. Du bør bestemt se den bronzepræmierede designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.