Design magasin
Design magasin
Kalender

Calendar 2014 “Farm”

Kalender Farm håndværkssættet til Farm er let at samle. Ingen lim eller saks er nødvendig. Saml ved at montere dele med det samme mærke. Hvert dyr har en kalender på to måneder. Kvalitetsdesign har magten til at ændre plads og transformere sindet for sine brugere. De tilbyder komfort ved at se, holde og bruge. De er gennemsyret af lethed og et overraskelseselement, berigende rum. Vores originale produkter er designet ved hjælp af konceptet Life with Design.

Projekt navn : Calendar 2014 “Farm”, Designernes navn : Katsumi Tamura, Kundens navn : good morning inc..

Calendar 2014 “Farm” Kalender

Dette ekstraordinære design er vinderen af platin-designprisen i legetøjs-, spil- og hobbyproduktdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de prisbelønnede designermodtagere af platin for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative legetøjs-, spil- og hobbyproduktdesignværker.

Dagens designlegende

Legendariske designere og deres prisvindende værker.

Designlegender er ekstremt berømte designere, der gør vores verden til et bedre sted med deres gode design. Oplev legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstværker, kreativ arkitektur, fremragende modedesign og designstrategier. Nyd og udforsk originale designværker fra prisvindende designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og mærker over hele verden. Bliv inspireret af kreative design.