Design magasin
Design magasin
Emballage

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water

Emballage KRYSTAL-vand viser en essens af luksus og wellness i en flaske. KRYSTAL-vandet har en alkalisk pH-værdi på 8 til 8,8 og en unik mineralsammensætning, og leveres i en ikonisk firkantet, transparent prisme-flaske, der ligner en mousserende krystal og ikke går på kompromis med kvalitet og renhed. KRYSTAL-mærkets logo er subtilt vist på flasken, hvilket fremhæver et ekstra strejf af luksusoplevelsen. Ud over den visuelle påvirkning af flasken er de firkantede PET- og glasflasker genanvendelige, hvilket optimerer emballagepladsen og materialerne, hvilket sænker det samlede kulstofaftryk.

Projekt navn : KRYSTAL Nature’s Alkaline Water, Designernes navn : KRYSTAL Nature's Alkaline Water, Kundens navn : KRYSTAL Nature's Alkaline Water (Krystal Holdings Limited).

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water Emballage

Dette fantastiske design er en vinder af sølvdesignpris i mode-, tøj- og beklædningsdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de sølvprisvindende designere 'designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mode-, beklædningsgenstande og beklædningsdesignværker.

Dagens designlegende

Legendariske designere og deres prisvindende værker.

Designlegender er ekstremt berømte designere, der gør vores verden til et bedre sted med deres gode design. Oplev legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstværker, kreativ arkitektur, fremragende modedesign og designstrategier. Nyd og udforsk originale designværker fra prisvindende designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og mærker over hele verden. Bliv inspireret af kreative design.