Design magasin
Design magasin
Emballage

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water

Emballage KRYSTAL-vand viser en essens af luksus og wellness i en flaske. KRYSTAL-vandet har en alkalisk pH-værdi på 8 til 8,8 og en unik mineralsammensætning, og leveres i en ikonisk firkantet, transparent prisme-flaske, der ligner en mousserende krystal og ikke går på kompromis med kvalitet og renhed. KRYSTAL-mærkets logo er subtilt vist på flasken, hvilket fremhæver et ekstra strejf af luksusoplevelsen. Ud over den visuelle påvirkning af flasken er de firkantede PET- og glasflasker genanvendelige, hvilket optimerer emballagepladsen og materialerne, hvilket sænker det samlede kulstofaftryk.

Projekt navn : KRYSTAL Nature’s Alkaline Water, Designernes navn : KRYSTAL Nature's Alkaline Water, Kundens navn : KRYSTAL Nature's Alkaline Water (Krystal Holdings Limited).

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water Emballage

Dette fantastiske design er en vinder af sølvdesignpris i mode-, tøj- og beklædningsdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de sølvprisvindende designere 'designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mode-, beklædningsgenstande og beklædningsdesignværker.