Design magasin
Design magasin
Aromadiffusor

Magic stone

Aromadiffusor Magic Stone er meget mere end et husholdningsapparat, er i stand til at skabe en magisk atmosfære. Dens form er inspireret af naturen og tænker på en sten, udjævnet af vandet i en flod. Vandelementet er symbolsk repræsenteret af bølgen, der adskiller den øverste fra underkroppen. Vandet er det centrale element i dette produkt, der gennem ultralyd forstøver vandet og den duftende olie, hvilket skaber en kold damp. Bølgemotivet tjener til at skabe atmosfæren gennem LED-lyset, der glat ændrer farver. Når du stryger på dækslet aktiverer du kapacitetsknappen, der styrer alle funktioner.

Projekt navn : Magic stone, Designernes navn : Nicola Zanetti, Kundens navn : Segnoinverso Srl.

Magic stone Aromadiffusor

Dette fantastiske design er en vinder af sølvdesignpris i mode-, tøj- og beklædningsdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de sølvprisvindende designere 'designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mode-, beklædningsgenstande og beklædningsdesignværker.

Designinterview af dagen

Interviews med verdensberømte designere.

Læs de seneste interviews og samtaler om design, kreativitet og innovation mellem designjournalist og verdensberømte designere, kunstnere og arkitekter. Se de nyeste designprojekter og prisvindende designs af berømte designere, kunstnere, arkitekter og innovatører. Oplev ny indsigt i kreativitet, innovation, kunst, design og arkitektur. Lær om designprocesser fra store designere.