Design magasin
Design magasin
Aromadiffusor

Magic stone

Aromadiffusor Magic Stone er meget mere end et husholdningsapparat, er i stand til at skabe en magisk atmosfære. Dens form er inspireret af naturen og tænker på en sten, udjævnet af vandet i en flod. Vandelementet er symbolsk repræsenteret af bølgen, der adskiller den øverste fra underkroppen. Vandet er det centrale element i dette produkt, der gennem ultralyd forstøver vandet og den duftende olie, hvilket skaber en kold damp. Bølgemotivet tjener til at skabe atmosfæren gennem LED-lyset, der glat ændrer farver. Når du stryger på dækslet aktiverer du kapacitetsknappen, der styrer alle funktioner.

Projekt navn : Magic stone, Designernes navn : Nicola Zanetti, Kundens navn : Segnoinverso Srl.

Magic stone Aromadiffusor

Dette fantastiske design er en vinder af sølvdesignpris i mode-, tøj- og beklædningsdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de sølvprisvindende designere 'designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mode-, beklædningsgenstande og beklædningsdesignværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.