Design magasin
Design magasin
Skøjte Til Blød Og Hård Sne

Snowskate

Skøjte Til Blød Og Hård Sne Den originale Snow Skate er her præsenteret i et ret nyt og funktionelt design - i hårdt træ mahogni og med rustfrit stål løbere. En fordel er, at traditionelle læderstøvler med en hæl kan bruges, og som sådan er der ingen efterspørgsel efter specielle støvler. Nøglen til at praktisere skøjtet er den lette båndteknik, da design og konstruktion er optimeret med en god kombination til skøjtens bredde og højde. En anden afgørende faktor er bredden af løberne, der optimerer styringsskøjteløb på fast eller hård sne. Løberne er i rustfrit stål og forsynet med forsænkede skruer.

Projekt navn : Snowskate, Designernes navn : KT Architects, Kundens navn : Arkitektavirki Kári Thomsen ark.MAA.

Snowskate Skøjte Til Blød Og Hård Sne

Dette fantastiske design er en vinder af sølvdesignpris i mode-, tøj- og beklædningsdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de sølvprisvindende designere 'designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mode-, beklædningsgenstande og beklædningsdesignværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.