Design magasin
Design magasin
Digitalt Ur

PIXO

Digitalt Ur Konceptet er ved at "digitalisere" det "rullende tal" på det mekaniske ur i 70'erne. Med sin fulde dot-matrix-skærm er PIXO i stand til at vise de flydende animerede "rullende" numre. I modsætning til andre digitale ure med pushere, har PIXO kun en drejelig krone til at betjene alle tilstande, der inkluderede: Time mode, World time, Stopwatch, 2 Alarm, Hourimeime og Timer. Det overordnede design er målrettet mod mennesker, der kan lide digitale ting med ny udførelse. Den forskellige farvekombination og unisex case design er i stand til at passe til forskellige typer af brugeres præference.

Projekt navn : PIXO, Designernes navn : PIXO TEAM, Kundens navn : PIXO LIMITED COMPANY.

PIXO Digitalt Ur

Dette gode design er vinderen af designprisen i konkurrence om emballagedesign. Du bør bestemt se den prisvindende designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballagedesignværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.