Design magasin
Design magasin
High-Tech Detailbutik

Cyfer

High-Tech Detailbutik Detailhandlerummet i fremtiden, som i nutiden, skal designes på en måde, der fremmer en fornøjelig shoppingoplevelse og skræddersyet til den type produkt, der sælges. Cyfer er en hi-tech detailbutik designet på QR-koden. Minimalistisk er de indvendige og udvendige designelementer samlet for at danne et glat flydende miljø, der understreger kraften i det produkt, der forventes i fremtiden, mens opfattelsen er uafbrudt af irrelevante hindringer, der øger nydelsesniveauet og øger ønsket om at interagere med produkterne.

Projekt navn : Cyfer, Designernes navn : Dalia Sadany, Kundens navn : Dezines Dalia Sadany Creations.

Cyfer High-Tech Detailbutik

Dette fantastiske design er vinderen af bronze-designprisen i arkitektur, bygning og struktur designkonkurrence. Du bør bestemt se den bronzepræmierede designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.