Design magasin
Design magasin
Rekreative Faciliteter

Winter under the roof

Rekreative Faciliteter I Astana er der ingen bjergrelieff Ski-aktiviteter. Til bjergaktiviteter og forberede sig på at konkurrere i alpint skiløb blev opfundet objekt kaldet indendørs skicenter. Det giver tre typer stier til forskellige ejerskabsfærdigheder ved skiløb. Designet står for tilskuere til at se sportsbegivenheder. Hotel designet til udenlandske atleter og besøgende center. På facaden afspejler ideen om bjergkløften, der er dækket med sne. Støttecenter, der er stillet, ligner istapper. Ideen om et sådant center, der sigter mod at fremme skiløb i Kasakhstan.

Projekt navn : Winter under the roof, Designernes navn : Ozimuk Tatyana, Kundens navn : The diploma project.

Winter under the roof Rekreative Faciliteter

Dette fantastiske design er vinderen af bronze-designprisen i arkitektur, bygning og struktur designkonkurrence. Du bør bestemt se den bronzepræmierede designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignværker.

Designinterview af dagen

Interviews med verdensberømte designere.

Læs de seneste interviews og samtaler om design, kreativitet og innovation mellem designjournalist og verdensberømte designere, kunstnere og arkitekter. Se de nyeste designprojekter og prisvindende designs af berømte designere, kunstnere, arkitekter og innovatører. Oplev ny indsigt i kreativitet, innovation, kunst, design og arkitektur. Lær om designprocesser fra store designere.