Design magasin
Design magasin
Rekreative Faciliteter

Winter under the roof

Rekreative Faciliteter I Astana er der ingen bjergrelieff Ski-aktiviteter. Til bjergaktiviteter og forberede sig på at konkurrere i alpint skiløb blev opfundet objekt kaldet indendørs skicenter. Det giver tre typer stier til forskellige ejerskabsfærdigheder ved skiløb. Designet står for tilskuere til at se sportsbegivenheder. Hotel designet til udenlandske atleter og besøgende center. På facaden afspejler ideen om bjergkløften, der er dækket med sne. Støttecenter, der er stillet, ligner istapper. Ideen om et sådant center, der sigter mod at fremme skiløb i Kasakhstan.

Projekt navn : Winter under the roof, Designernes navn : Ozimuk Tatyana, Kundens navn : The diploma project.

Winter under the roof Rekreative Faciliteter

Dette fantastiske design er vinderen af bronze-designprisen i arkitektur, bygning og struktur designkonkurrence. Du bør bestemt se den bronzepræmierede designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.