Design magasin
Design magasin
Etiketter

Stumbras Vodka

Etiketter Denne Stumbras 'klassiske vodka-samling genoplive den gamle litauiske vodka-tradition. Design gør et gammelt traditionelt produkt tæt og relevant for i dag forbruger. Den grønne glasflaske er vigtig for den litauiske vodka, legender baseret på ægte fakta og behagelige, iøjnefaldende detaljer - den krøllede udskårne form, der minder om gamle fotografier, den skrå stang i bunden, der supplerer den klassiske symmetriske sammensætning, og skrifttyper og farver, der formidler identiteten af hvert undermærke - alle gør den traditionelle vodkakollektion utraditionel og interessant.

Projekt navn : Stumbras Vodka, Designernes navn : Asta Kauspedaite, Kundens navn : Stumbras.

Stumbras Vodka Etiketter

Dette fantastiske design er en vinder af sølvdesignpris i mode-, tøj- og beklædningsdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de sølvprisvindende designere 'designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mode-, beklædningsgenstande og beklædningsdesignværker.

Dagens designlegende

Legendariske designere og deres prisvindende værker.

Designlegender er ekstremt berømte designere, der gør vores verden til et bedre sted med deres gode design. Oplev legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstværker, kreativ arkitektur, fremragende modedesign og designstrategier. Nyd og udforsk originale designværker fra prisvindende designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og mærker over hele verden. Bliv inspireret af kreative design.