Design magasin
Design magasin
Neoklassisk Ophold Genbrug

Neoclassic Wellness

Neoklassisk Ophold Genbrug En neoklassisk bolig, der er ombygget til at rumme wellness og spa. Under hensyntagen til de detaljerede gipsdekorationer, antik egetræ med trægulve og naturligt dagslys var designforslaget at introducere materialer, der tegner den karakteristiske linje mellem gammelt og nyt. Anvendelsen af lavaplaster på gulve og vægge, laminerede formicas, glas og kvartsmosaikker dominerer det indre, mens farvepaletten omdefinerer den klassiske identitet. Varm jordiske toner tilføjer antikens patina, mens kraften i sort i metalliske funktioner tilføjer et dynamisk element i neoklassismens udsendte romantik.

Projekt navn : Neoclassic Wellness, Designernes navn : Helen Brasinika, Kundens navn : Vivify_The beauty lab.

Neoclassic Wellness Neoklassisk Ophold Genbrug

Dette gode design er vinderen af designprisen i konkurrence om emballagedesign. Du bør bestemt se den prisvindende designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballagedesignværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.