Design magasin
Design magasin
Væghængt Wc

Bplus Wall-hung WC with cleaRim system

Væghængt Wc Med den innovative cleaRing-tilføjelse omdanner Isvea et almindeligt toilet til B +, et alsidigt toilet, der kan bruges i offentlige toiletter såvel som private badeværelser. B + WC har en mindre væghængt pan sammenlignet med et almindeligt toilet. Dets runde kompakte form giver en effektiv brug af pladsen. Det nye B + cleaRing WC har ingen kant. Uden skjult fæl betyder det, at der simpelthen ikke er nogen steder at skjule bakterier. Det hygiejniske design af B + WC gør det nemt at rengøre skålen, hvilket reducerer vandforbruget samt behovet for at bruge badeværelseskemikalier, der er skadelige for miljøet.

Projekt navn : Bplus Wall-hung WC with cleaRim system , Designernes navn : Isvea Eurasia, Kundens navn : ISVEA.

Bplus Wall-hung WC with cleaRim system  Væghængt Wc

Dette fantastiske design er vinderen af bronze-designprisen i arkitektur, bygning og struktur designkonkurrence. Du bør bestemt se den bronzepræmierede designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.