Design magasin
Design magasin
Smart Armbånd

June by Netatmo

Smart Armbånd JUNE er et solbeskyttelsescoachingarmbånd. Det er det første armbånd, der måler soleksponering. Den er forbundet til en ledsager-app i brugerens smartphone, der rådgiver kvinder, hvornår og hvordan de dagligt kan beskytte deres hud mod solens virkning. JUNI og dens ledsager-app tilbyder en ny ro i solen. Juni sporer UV-intensitet i realtid og den samlede soleksponering, der absorberes af brugerens hud hele dagen. Oprettet af den franske smykkedesigner Camille Toupet i en ånd af en diamant med glimrende facetter, JUNI kan bæres som et armbånd eller som en broche.

Projekt navn : June by Netatmo, Designernes navn : Netatmo, Kundens navn : .

June by Netatmo Smart Armbånd

Dette gode design er vinderen af designprisen i konkurrence om emballagedesign. Du bør bestemt se den prisvindende designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballagedesignværker.

Dagens designlegende

Legendariske designere og deres prisvindende værker.

Designlegender er ekstremt berømte designere, der gør vores verden til et bedre sted med deres gode design. Oplev legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstværker, kreativ arkitektur, fremragende modedesign og designstrategier. Nyd og udforsk originale designværker fra prisvindende designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og mærker over hele verden. Bliv inspireret af kreative design.