Design magasin
Design magasin
Smart Armbånd

June by Netatmo

Smart Armbånd JUNE er et solbeskyttelsescoachingarmbånd. Det er det første armbånd, der måler soleksponering. Den er forbundet til en ledsager-app i brugerens smartphone, der rådgiver kvinder, hvornår og hvordan de dagligt kan beskytte deres hud mod solens virkning. JUNI og dens ledsager-app tilbyder en ny ro i solen. Juni sporer UV-intensitet i realtid og den samlede soleksponering, der absorberes af brugerens hud hele dagen. Oprettet af den franske smykkedesigner Camille Toupet i en ånd af en diamant med glimrende facetter, JUNI kan bæres som et armbånd eller som en broche.

Projekt navn : June by Netatmo, Designernes navn : Netatmo, Kundens navn : .

June by Netatmo Smart Armbånd

Dette gode design er vinderen af designprisen i konkurrence om emballagedesign. Du bør bestemt se den prisvindende designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballagedesignværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.