Design magasin
Design magasin
Stol

Chair with Belly Button

Stol Stol med maveknap er en serie af lette og bærbare stole, der giver brugerne mulighed for at udnytte rummet omkring dem, såsom trapper, gulv eller bunker med bøger, for at give en mere behagelig siddende oplevelse. Stolens design omdefinerer ideen om konventionelle sæder ved at give uventede siddemuligheder. Billedet af stole stammede fra et drømmende scenarie - en gruppe diskette og smeltende former spredt i et rum. De læner sig stille mod væggene og i hjørnerne som små stipendiater, der sover. Hver stol har sin egen maveknap til at give en smule legesygdom.

Projekt navn : Chair with Belly Button, Designernes navn : I Chao Wang, Kundens navn : IChao Design.

Chair with Belly Button Stol

Dette fantastiske design er vinderen af bronze-designprisen i arkitektur, bygning og struktur designkonkurrence. Du bør bestemt se den bronzepræmierede designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignværker.

Dagens designlegende

Legendariske designere og deres prisvindende værker.

Designlegender er ekstremt berømte designere, der gør vores verden til et bedre sted med deres gode design. Oplev legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstværker, kreativ arkitektur, fremragende modedesign og designstrategier. Nyd og udforsk originale designværker fra prisvindende designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og mærker over hele verden. Bliv inspireret af kreative design.