Design magasin
Design magasin
Brætspil

Orbits

Brætspil Orbits er et ruminspireret brætspil, der sigter mod at udvikle strategisk tænkning og hånd-øje-koordination. Det forbedrer logisk, kinestetisk og rumlig intelligens. Spillet tilbyder uendelige variationer af kombinationer. Orbits er velegnet til 2-4 spillere og personer over 8 år. Målet med spillet er at stabilisere alle kredsløbskurver uden at kontakte dem med andre. Det rigtige træk er at passere kurven over eller under den tidligere stabiliserede kurve. I tilfælde af kontakt med en kurve med andre, går drejen til den næste spiller. Planlæg din strategi og kontakt ikke kurverne!

Projekt navn : Orbits, Designernes navn : Altug Toprak and Ezgi Yelekoglu, Kundens navn : Orbits.

Orbits Brætspil

Dette gode design er vinderen af designprisen i konkurrence om emballagedesign. Du bør bestemt se den prisvindende designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballagedesignværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.