Design magasin
Design magasin
Ført Pendellampe

Stratas.07

Ført Pendellampe Med behandling af høj standard og ekspertise i enhver detalje stræber vi efter at skabe et enkelt, rent og tidløst design. Især Stratas.07, med sin perfekt symmetriske form, følger absolut reglerne i denne specifikation. Det indbyggede Xicato XSM kunstner-serien LED-modul har et farvegengivelsesindeks> / = 95, en lysstyrke på 880lm, en effekt på 17W, en farvetemperatur på 3000 K - varm hvid (2700 K / 4000 K tilgængelig på anmodning) . LED-modulernes levetid er angivet af producenten med 50.000 timer - L70 / B50, og farven er ensartet over levetiden (1x2 trin MacAdams i løbet af livet).

Projekt navn : Stratas.07, Designernes navn : Christian Schneider-Moll, Kundens navn : STRATAS-leuchtenmanufaktur-berlin.de e.K..

Stratas.07 Ført Pendellampe

Dette fantastiske design er en vinder af sølvdesignpris i mode-, tøj- og beklædningsdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de sølvprisvindende designere 'designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mode-, beklædningsgenstande og beklædningsdesignværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.