Design magasin
Design magasin
Ført Pendellampe

Stratas.07

Ført Pendellampe Med behandling af høj standard og ekspertise i enhver detalje stræber vi efter at skabe et enkelt, rent og tidløst design. Især Stratas.07, med sin perfekt symmetriske form, følger absolut reglerne i denne specifikation. Det indbyggede Xicato XSM kunstner-serien LED-modul har et farvegengivelsesindeks> / = 95, en lysstyrke på 880lm, en effekt på 17W, en farvetemperatur på 3000 K - varm hvid (2700 K / 4000 K tilgængelig på anmodning) . LED-modulernes levetid er angivet af producenten med 50.000 timer - L70 / B50, og farven er ensartet over levetiden (1x2 trin MacAdams i løbet af livet).

Projekt navn : Stratas.07, Designernes navn : Christian Schneider-Moll, Kundens navn : STRATAS-leuchtenmanufaktur-berlin.de e.K..

Stratas.07 Ført Pendellampe

Dette fantastiske design er en vinder af sølvdesignpris i mode-, tøj- og beklædningsdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de sølvprisvindende designere 'designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mode-, beklædningsgenstande og beklædningsdesignværker.