Design magasin
Design magasin
Logo Design

Buckets of Love

Logo Design Design til en social virksomhed i Phnom Penh (Alma Café), som hjælper de nødlidende gennem kampagterne Buckets of Love. Ved at donere en lille sum, en spand, der indeholder mad, olie, doneres nødvendigheder til de trængende landsbyboere, der har brug for det. Del kærlighedens gave. Her var ideen enkel, med skovle fulde af grafiske hjerter, der skildrer kærlighed. Ved at fremstille det hældende ud betyder det, at det er nødvendigt at dusje de trængende med den velbehovede kærlighed. Skovlen har et smiley-ansigt, der ikke kun lyser op for modtageren, men også afsenderen. En lille gestus af kærlighed går langt.

Projekt navn : Buckets of Love, Designernes navn : Lawrens Tan, Kundens navn : Alma Café (Phnom Penh).

Buckets of Love Logo Design

Dette fantastiske design er vinderen af bronze-designprisen i arkitektur, bygning og struktur designkonkurrence. Du bør bestemt se den bronzepræmierede designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignværker.

Dagens designlegende

Legendariske designere og deres prisvindende værker.

Designlegender er ekstremt berømte designere, der gør vores verden til et bedre sted med deres gode design. Oplev legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstværker, kreativ arkitektur, fremragende modedesign og designstrategier. Nyd og udforsk originale designværker fra prisvindende designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og mærker over hele verden. Bliv inspireret af kreative design.