Design magasin
Design magasin
Logo Design

Buckets of Love

Logo Design Design til en social virksomhed i Phnom Penh (Alma Café), som hjælper de nødlidende gennem kampagterne Buckets of Love. Ved at donere en lille sum, en spand, der indeholder mad, olie, doneres nødvendigheder til de trængende landsbyboere, der har brug for det. Del kærlighedens gave. Her var ideen enkel, med skovle fulde af grafiske hjerter, der skildrer kærlighed. Ved at fremstille det hældende ud betyder det, at det er nødvendigt at dusje de trængende med den velbehovede kærlighed. Skovlen har et smiley-ansigt, der ikke kun lyser op for modtageren, men også afsenderen. En lille gestus af kærlighed går langt.

Projekt navn : Buckets of Love, Designernes navn : Lawrens Tan, Kundens navn : Alma Café (Phnom Penh).

Buckets of Love Logo Design

Dette fantastiske design er vinderen af bronze-designprisen i arkitektur, bygning og struktur designkonkurrence. Du bør bestemt se den bronzepræmierede designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.