Design magasin
Design magasin
Vodka Flaske

Snowflake Vodka

Vodka Flaske Jeg blev inspireret af enkelheden og på samme tid kompleksiteten af en snefnug. Det meste af tiden passerer vi bare gennem livet uden engang at lægge mærke til al skønheden og kompleksiteten af tingene omkring os. Naturen er fuld af enkle ting, men du begynder at være opmærksom, og du er klar over, at de enkle ting er langt mere komplekse, end du troede. Det var starten på mit design, for at forsøge at fortolke og skabe en ny form til en flaske i fuldt ud passende karakter. Ligesom i naturen, når vi zoomer ind på en kompleks form, der kan ses vilkårligt for øjet, opdager vi et geometrisk mønster.

Projekt navn : Snowflake Vodka, Designernes navn : Adrian Munoz, Kundens navn : Adrian Munoz.

Snowflake Vodka Vodka Flaske

Dette fantastiske design er vinderen af bronze-designprisen i arkitektur, bygning og struktur designkonkurrence. Du bør bestemt se den bronzepræmierede designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignværker.

Dagens designlegende

Legendariske designere og deres prisvindende værker.

Designlegender er ekstremt berømte designere, der gør vores verden til et bedre sted med deres gode design. Oplev legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstværker, kreativ arkitektur, fremragende modedesign og designstrategier. Nyd og udforsk originale designværker fra prisvindende designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og mærker over hele verden. Bliv inspireret af kreative design.