Design magasin
Design magasin
Bord

Minimum

Bord Meget let og enkelt i produktion og transport. Det er meget funktionelt design, selvom det eksternt er meget let og unikt. Denne enhed er fuldt adskilt enhed, som kan adskilles og samles hvor som helst. Længden kan laves kombineret, da det kan være ben af træmetal, samlet via metalstik. Formen og farven på benene kan ændres efter kravene.

Siddepladser Til Transitkørere

Door Stops

Siddepladser Til Transitkørere Door Stops er et samarbejde mellem designere, kunstnere, ryttere og beboere i samfundet for at udfylde forsømte offentlige rum, som transitstop og ledige partier, med siddemuligheder for at gøre byen til et mere behageligt sted at være. Enhederne er designet til at give et sikrere og æstetisk tiltalende alternativ til det, der i øjeblikket findes, og tilføres store udstillinger af offentlig kunst bestilt af lokale kunstnere, hvilket skaber et let identificerbart, sikkert og behageligt venteplads for ryttere.

Skab

Deco

Skab Et skab hængt over et andet. Meget unik design, der gør det muligt for møblerne ikke at udfylde pladsen, da kasserne ikke står på gulvet, men ophænges. Det er meget praktisk at bruge, da kasserne blev opdelt af grupperne, og på denne måde vil det være meget praktisk for brugeren. Farvevariationen på materialerne er tilgængelig.

Kommode

dog-commode

Kommode Denne kommode ligner en hund eksternt. Det er meget glad, men er samtidig meget funktionelt. Tretten kasser af forskellig størrelse er placeret inde i denne kommode. Denne kommode består af tre individuelle dele, som er forbundet sammen for at danne en unik ting. De originale ben giver en illusion af stående hund.

Cruiser Yacht

WAVE CATAMARAN

Cruiser Yacht Når vi tænker på havet som en verden i en kontinuerlig bevægelse, tog vi "bølgen" som et symbol på det. Fra denne idé modellerede vi linierne i skrogene, som ser ud til at bryde sig selv for at bøje. Det andet element i bunden af projektideen er begrebet boligareal, som vi ønskede at tegne i en slags kontinuitet mellem interiør og ydre. Gennem de store glasvinduer får vi en næsten 360 graders udsigt, der tillader en visuel kontinuitet med det udvendige. Ikke kun, gennem de store glasdøre projiceres det åbne liv inden i udendørs rum. Arch. Visintin / Arch. Foytik

Komposterbar Emballage

cellulose net tube

Komposterbar Emballage En skraldespand på størrelse med Tyskland driver i Stillehavet. Brug af emballage, der er bionedbrydeligt, begrænser ikke kun drænet for fossile ressourcer, men tillader også bionedbrydelige stoffer at komme ind i forsyningskæden. Verpackungszentrum Graz har med succes taget et skridt i denne retning ved at udvikle rørformede net ved hjælp af komposterbare modale cellulosefibre fra udtynding af hjemmeskove. Nettene dukkede først op i supermarkedshylder i Rewe Østrig i december 2012. 10 tons plast kan spares af Rewe alene, blot ved at ændre emballagen til økologiske kartofler, løg og citrusfrugter.