Design magasin
Design magasin
Sofabord

1x3

Sofabord 1x3 er inspireret af sammenlåse burr-gåder. Det er begge dele - et møbel og en hjernetrim. Alle dele forbliver sammen uden behov for inventar. Sammenkoblingsprincippet involverer kun glidebevægelser, der giver en meget hurtig samleproces og gør 1x3 passende til hyppig skift af sted. Sværhedsgraden afhænger ikke af fingerfærdighed, men mest af rumligt syn. Instruktioner gives, hvis brugeren har brug for hjælp. Navnet - 1x3 er et matematisk udtryk, der repræsenterer trækonstruktionens logik - en elementtype, tre stykker deraf.

Ventileret Drejedør

JPDoor

Ventileret Drejedør JPDoor er en brugervenlig drejedør, der smelter sammen med jalousie-vinduesystem, der hjælper med at skabe ventilationsflow og samtidig spare plads. Design handler om at acceptere udfordringer og løse dem med individuel udforskning, teknikker og tro. Der er ingen ret eller forkert er nogen design, det er meget subjektivt. Imidlertid opfylder store designs slutbrugerens behov og krav eller for at have en stor indflydelse på samfundet. Verden er fuld af forskellige designtilnærmelser i hvert hjørne, og følg derfor ikke op med at udforske, "bliv sulten, bliv tåbelig - Steve Job".

Grill Restaurant

Grill

Grill Restaurant Projektomfanget ombygger det eksisterende 72 kvadratmeter store motorcykelværksted til en ny grillrestaurant. Arbejdsomfang inkluderer en komplet redesign af både det udvendige og det indvendige rum. Det ydre blev inspireret af en grill grillkobling med det enkle sort / hvide farveskema af kul. En af udfordringerne med dette projekt er at passe de aggressive programmatiske krav (40 sæder i spisepladsen) i et så lille rum. Derudover er vi nødt til at arbejde med et usædvanligt lille budget (40.000 $), der inkluderer alle nye VVS-enheder og et nyt kommercielt køkken.

Frisyredesign Og Koncept

Hairchitecture

Frisyredesign Og Koncept HAIRCHITECTURE resultater fra en forening mellem en frisør - Gijo og en gruppe arkitekter - FAHR 021.3. Motiveret af den europæiske kulturhovedstad i Guimaraes 2012 foreslår de en idé om at flette to kreative metoder, Arkitektur og frisure. Med det brutistiske arkitekturtema er resultatet en forbløffende ny frisure, der betegner et transfigurationshår i absolut samvær med arkitektoniske strukturer. Resultaterne er dristige og eksperimentelle med en stærk samtidsfortolkning. Teamarbejde og dygtighed var afgørende for at få et tilsyneladende almindeligt hår.

Bopæl

Cheung's Residence

Bopæl Boligen er designet med enkelhed, åbenhed og naturligt lys i tankerne. Bygningens fodaftryk afspejler begrænsningen af det eksisterende sted, og det formelle udtryk menes at være rent og enkelt. Et atrium og balkon er placeret på den nordlige side af bygningen, der oplyser indgangen og spisepladsen. Der er skydevinduer i den sydlige ende af bygningen, hvor stuen og køkkenet skal maksimere naturligt lys og give rumlig fleksibilitet. Takvinduer foreslås i hele bygningen for yderligere at forstærke designideerne.

Multi-Purpose Tabel

Bean Series 2

Multi-Purpose Tabel Denne tabel er designet af Bean Buro-principdesignerne Kenny Kinugasa-Tsui og Lorene Faure. Projektet er inspireret af de vrange former af franske kurver og puslespil og fungerer som det centrale stykke i et kontormøderum. Den overordnede form er fuld af svingninger, hvilket er en dramatisk afgang fra det traditionelle formelle firmakonferencebord. De tre dele af bordet kan konfigureres i forskellige generelle former for at variere siddepladser; den konstante forandringstilstand skaber en legende atmosfære for det kreative kontor.