Design magasin
Design magasin
Boliger Med Flere Enheder

Best in Black

Boliger Med Flere Enheder Best in Black er et projekt, der sigter mod at skabe en ny slags boligbygning. Lejlighedsindretningen af lejlighederne repræsenterer industrielt designmøde i mexicansk arkitektur, de valgte materialer er beregnet til at projicere en følelse af undring i offentlige områder og et varmt udseende efter lejligheder, hvilket er i modsætning til en ren, nøgtern facade. De fire facader er tydeligt inspireret af en tilfældig placering af Tetris-spilformerne, der danner bygningens vægge og vinduer, hvilket skaber oplyste atmosfærer, der skaber komfort for brugeren.

Salgshus

Zhonghe Kechuang

Salgshus Dette projekt forfølger dybden og nøjagtigheden af materiale, teknologi og rum og understreger integriteten af funktion, struktur og form. Gennem kombinationen af lyseffekt og nye materialer, der udgør de bedste æstetiske elementer, for at nå målet med banebrydende design, for at give folk ubegrænset følelse af teknologi-ærbødighed.

Bolighus

Casa Lupita

Bolighus Casa Lupita hylder den klassiske koloniale arkitektur i Merida, Mexico og dens historiske kvarterer. Dette projekt involverede restaurering af casona, der betragtes som et kulturarvsområde samt arkitektonisk, interiør, møbler og landskabsdesign. Projektets konceptuelle forudsætning er sammenlægningen af den koloniale og moderne arkitektur.

Cifi Donut Børnehave

CIFI Donut

Cifi Donut Børnehave CIFI Donut Kindergarten er knyttet til et beboelsessamfund. For at skabe en børnehaveuddannelsesaktivitet, der integrerer anvendelighed og skønhed, forsøger den at kombinere salgsarealet med uddannelsesområdet. Gennem ringstrukturen, der forbinder de tredimensionelle rum, er bygningen og landskabet harmonisk integreret og danner et aktivitetssted fuld af sjov og pædagogisk betydning.

Restaurant

Thankusir Neverland

Restaurant Området med hele projektet er ret stort, omkostningerne til elektricitet og vandomdannelse og central klimaanlæg er høje, såvel som andet køkkenhardware og -udstyr, så det tilgængelige budget til indvendig rumindretning er ret begrænset, og designere tager derfor “ naturens skønhed i selve bygningen & quot ;, der giver en stor overraskelse. Taget er ændret ved at installere himmellys i forskellige størrelser ovenpå. I løbet af dagen skinner solen gennem himmellysene, skaber natur og harmoniseret lyseffekt.

Japansk Restaurant Og Bar

Dongshang

Japansk Restaurant Og Bar Dongshang er en japansk restaurant og bar beliggende i Beijing, sammensat af bambus i forskellige former og størrelser. Projektvisionen var at skabe et unikt spisemiljø ved at flette japansk æstetik sammen med elementer i kinesisk kultur. Det traditionelle materiale med stærke forbindelser til kunst og håndværk i de to lande dækker vægge og lofter for at skabe en intim atmosfære. Det naturlige og bæredygtige materiale symboliserer den anti-urbane filosofi i den kinesiske klassiske historie, The Seven Sages of Bamboo Grove, og interiøret fremkalder følelsen af at spise i en bambuslund.