Design magasin
Design magasin
Stadion Gæstfrihed

San Siro Stadium Sky Lounge

Stadion Gæstfrihed Projektet med de nye Sky-lounger er bare det første trin i det enorme renoveringsprogram, AC Milan og FC Internazionale sammen med Milanos Kommune gennemfører med det formål at omdanne San Siro stadion til et multifunktionelt anlæg, der er i stand til at være vært for alle de vigtige begivenheder, som Milano vil møde i løbet af det kommende EXPO 2015. Efter succes med skybox-projektet, har Ragazzi & Partners gennemført ideen om at skabe et nyt koncept med gæstfrihedspladser oven på den store grand stand på San Siro Stadium.

Lille Kontor

Conceptual Minimalism

Lille Kontor Indretningen er stribet til en æstetisk, men alligevel ikke funktionel minimalisme. Det åbne planrum fremhæves af rene linjer, store glasvinduer, der tillader masser af naturligt dagslys ind, hvilket gør det muligt for linie og plan at blive de grundlæggende strukturelle og æstetiske elementer. Manglen på rette vinkler bestemte behovet for at indtage et mere dynamisk syn på rummet, mens valget af en lys farvepalet kombineret med materiale og strukturel variation muliggør rum og funktionsenhed. Ufinishet betonfinish løftes op til væggene for at tilføje en kontrast mellem hvid-blød og ru-grå.

Have

Tiger Glen Garden

Have Tiger Glen Garden er en kontemplationshave bygget i den nye fløj af Johnson Museum of Art. Det er inspireret af en kinesisk lignelse, kaldet Tiger Laughers of Tiger Glen, hvor tre mænd overvinder deres sekteriske forskelle for at finde en enhed om venskab. Haven blev designet i en stram stil kaldet karesansui på japansk, hvor der er skabt et naturbillede med et arrangement af sten.

Kreativ Ombygning

Redefinition

Kreativ Ombygning Projektets kort var at bevare bjergkonteksten uden at udsende rustikke erindringer om herskende typiske bjergboliger. Det involverede en større renovering af et typisk bjerghus. Alt ville blive lavet på stedet ved brug af basismaterialer metal, fyrretræ og mineralaggregater, menneskelig arbejdskraft og ekspertise. Hovedideen bag dette var at lade objekterne få brug og sentimental værdi, efter at ejerne fandt dem nyttige og kendte, såvel som at designe med materialernes transformative kraft i tankerne.

Restaurant

100 Bites Dessert

Restaurant At tage en bid som designtema, grafiske portrætter, tænder, modeller af kendtehoved, er alle nøglefunktioner, der er med til at stimulere enhver kundes smagsløg. Fra det smarte brune og hvide grafiske loft, til den hvide supergrafiske væg, til den pænt arrangerede produktvisningsvæg sammen med de 100 bidende ikoner, der repræsenterer forskellige årtier, forvirrer en rig designet sort humor-smag.

Virksomhedsdesign

Vivifying Minimalism

Virksomhedsdesign Det leverede var at skabe et moderne rum, der tilpasser terapier baseret på avanceret teknologi, mens de tilbyder klassiske spa-behandlinger. Det resulterende forslag var at skabe et dynamisk rum, der udsender besparelser ved videnskabelige laboratorier, mens man tilføjer velkendte konnotationer af varme klassiske interiører. Inspirationen til jordlobby kom fra zenfilosofi og kosmos dyadiske natur. Hvid lavaplaster, der antyder klinisk hvid og videnskabelig grund, chokoladebrun fra klassisk palet, der antyder smagfulde konnotationer af menneskelige ønsker.