Design magasin
Design magasin
Salgscenter

Feiliyundi

Salgscenter Et godt designarbejde vil vække folks følelser. Designeren springer ud af den traditionelle stilhukommelse og sætter en ny oplevelse i den storslåede og futuristiske rumstruktur. En fordybende miljøoplevelseshall er bygget gennem omhyggelig placering af kunstneriske installationer, klar bevægelse af plads og dekorativ overflade brolagt af materialer og farver. At være der er ikke kun en tilbagevenden til naturen, men også en gavnlig rejse.

Salgscenter

HuiSheng Lanhai

Salgscenter Med havtemaet i scenedesignet, tilintet rumssjælen, med pixel-firkanten som det visuelle kommunikationselement, lad børnene i spillet for at udforske opdagelsen af læring og vækst blive kernen i sagen, hvor fri pladspositionering præsenterer fantasy effekt af uddannelse i sjov. Fra form, skala, farvefacilitet, struktur til psykologisk sanseoplevelse fortsætter og beriger rumkonceptet, når alle elementer integreres og kolliderer.

Salgscenter

Ad Jinli

Salgscenter Dette projekt har renoveret de gamle bygninger i byområdet og giver den nye funktionelle mission til bygningerne at imødekomme de nye funktionelle krav. Designere forsøger at føre folk til at acceptere den moderne stil i den fire-lags by fra bygning af facadetransformation til interiørdesign for at sikre integriteten i projektets gennemførelse.

Kontor

Phuket VIP Mercury

Kontor Baseret på temaet åbenhed og dybdegående efterforskning af mærket udforskede designet og skabte en visuel integration af visuel udvidelighed og brandhistorie med planeten som det vigtigste kreative element. Planen løste følgende tre problemer med nye visuelle tanker: Balancen mellem rumåbenhed og funktioner; Opdeling og kombination af funktionelle rumområder; Regelmæssigheden og ændringen af den grundlæggende rumlige stil.

Udstilling

LuYu

Udstilling Kunst påvirker livet og livet bringer dyb refleksion og fortolkning af kunsten. Afstanden mellem kunst og liv kan være på den daglige pendling. Hvis du spiser hvert måltid omhyggeligt, kan du forvandle dit liv til kunst. Designerens skabelse er også kunst, der produceres med hans egne tanker. Teknikker er værktøjer, og udtryk er resultater. Kun med tanker vil der være virkelig gode værker.

Boligbyggeriets Lobby Og Lounge

Light Music

Boligbyggeriets Lobby Og Lounge For Light Music, en boliglobby og lounge-design, ønskede Armand Graham og Aaron Yassin fra New York City A + A Studio at forbinde rummet med det dynamiske kvarter Adams Morgan i Washington DC, hvor natteliv og musik scene fra jazz at gå-gå til punk rock og elektronisk har altid været centralt. Dette er deres kreative inspiration; resultatet er et unikt rum, der kombinerer banebrydende digitale fremstillingsmetoder med traditionelle håndværksteknikker for at skabe en fordybende verden med sin egen puls og rytme, der hylder DC's livlige originale musik.