Design magasin
Design magasin
Udstillingshallen

City Heart

Udstillingshallen Fra byens arkitektur til indeks for at forstå og veje balancen i design, byens udtryk kondenseret i tre hjørnerum, gennem byopbygning og udvikling for at fremme virksomheder, byen og folks perspektiv om ændringen af byen og byens karakteristika og bymæssige klima foldes i bytte for at udtrykke designerens forståelse af en by, se byens fortid mere for at se hans fremtid.

Ridekompleks

Emerald

Ridekompleks Holistisk arkitektonisk og rumligt projektbillede forener alle seks bygninger afslører funktionel identitet for hver. Udvidede facader af arenaer og stalde rettet mod administrativ sammensat kerne. Seksidet bygning som krystalgitter hviler i træramme som i halskæde. Væg trekanter dekoreret med spredning af glas som smaragd detaljer. Buet hvid konstruktion fremhæver hovedindgangen. Facader gitter er også en del af det indre rum, hvor miljøet opfattes gennem gennemsigtigt web. Interiører fortsætter temaet af trækonstruktioner ved hjælp af elementskala til mere proportional menneskelig skala.

Cafe

Perception

Cafe Denne lille varme træfølercafé ligger på hjørnet af vejkryds i et roligt kvarter. Den centraliserede zone med åben forberedelse giver en ren og omfattende oplevelse af baristas præstationer for besøgende overalt, hvor barstol eller bordsæde på en cafe er. Loftobjektet kaldet "Shading tree" starter fra bagsiden af forberedelseszonen, og det dækker kundezonen for at skabe hele atmosfæren i denne cafe. Det giver en usædvanlig rumlig virkning til besøgende og bliver også et medium for folk, der ønsker at gå tabt i tankerne med smag kaffe.

Fritidsklub

Central Yosemite

Fritidsklub Gå tilbage til livets enkelhed, solen gennem vindueslys og skygge krydser kryds. For bedre at afspejle den naturlige smag i det overordnede rum skal du benytte logdesign, enkel og stilfuld, humanistisk komfort, stress kunstnerisk rumatmosfære. Orientalsk charmetone med en unik rumlig stemning. Dette er et andet udtryk for det indre, det er naturligt, rent, variabelt.

Ophold

Panorama Villa

Ophold Med undtagelse af strukturen i en typisk Mani-landsby er konceptet opfattet som en række individuelle stenfragmenter, der drejer sig om atrium, indgang og opholdsrum. De uslebne mængder af boligen åbner en dialog med deres naturlige omgivelser, mens rytmen i deres åbninger enten sikrer privatlivets fred eller inviterer til panoramaudsigt over horisonten og konstruerer en direkte oplevelse af successive og mangfoldige fortællinger. Villaen er beliggende i Navarino Residences, en samling af luksusvillaer til privat ejerskab i hjertet af Navarino Dunes resort.

Salgscenter

Xi’an Legend Chanba Willow Shores

Salgscenter Designet kombinerer det nordøstlige folk med mildhed og nåde i Syd for at lade livet fyldt med inkluderende. Det smarte design og det kompakte layout udvider den indvendige arkitektur. Designeren bruger enkle og internationale designfærdigheder med rene elementer og almindelige materialer, der gør rummet naturligt, afslappet og unikt. Designet er et salgscenter på 600 kvadratmeter, det sigter mod at designe et moderne orientalsk kaldesalgscenter, der gør beboerens hjerte stille og kasserer det udvendige støjende. Bliv langsom og nyd skønhedslivet.