Design magasin
Design magasin
Forretnings Lounge

Rublev

Forretnings Lounge Lounge-designen er inspireret af russisk konstruktivisme, Tatlin-tårnet og russisk kultur. De unionsformede tårne bruges som blikfangere i loungen, hvilket skaber forskellige rum i loungen som en bestemt form for regulering. På grund af de rundformede kupler er loungen et komfortabelt område med forskellige zoner til en samlet kapacitet på 460 sæder. Området ses forud med forskellige slags siddepladser til spisning; arbejder; komfort og afslapning. De runde lyskupler placeret i det bølgeformede loft har dynamisk belysning, der ændrer sig i løbet af dagen.

Bolighus

SV Villa

Bolighus SV Villa-forudsætningen er at bo i en by med landskabets privilegier såvel som moderne design. Webstedet med uforlignelig udsigt over byen Barcelona, Montjuic-bjerget og Middelhavet i baggrunden skaber usædvanlige lysforhold. Huset fokuserer på lokale materialer og traditionelle produktionsmetoder, mens det opretholder et meget højt niveau af æstetik. Det er et hus, der har følsomhed og respekt for sit sted

Boligenheder

The Square

Boligenheder Designideen var at studere arkitektoniske relationer mellem forskellige former, der er sammensat sammen for at skabe som bevægelige enheder. Projektet består af 6 enheder hver og en er 2 forsendelsescontainere, der er fastgjort over hinanden og danner en L-formmasse. Disse L-formede enheder er fastgjort i overlappende positioner, hvilket skaber hulrum og solidt for at give en følelse af bevægelse og for at give tilstrækkelig dagslys og en god ventilation miljø. Det vigtigste designmål var at skabe et lille hus for dem, der overnatter i gaderne uden hjem eller husly.

Kinesisk Restaurant

Ben Ran

Kinesisk Restaurant Ben Ran er en kunstnerisk harmonisk kinesisk restaurant, der er beliggende på et luksushotel, Vangohh Eminent, Malaysia. Designeren anvender den indadvendte og præcise orientationsteknologi for at skabe en reel smag, kultur og sjæl i restauranten. Det er et symbol på mental klarhed, opgive det velstående og opnå den naturlige og enkle tilbagevenden til det oprindelige sind. Interiøret er naturligt og usofistisk. Ved at bruge det gamle koncept også synkronitet med restaurantens navn Ben Ran, hvilket betyder original og natur. Restauranten ca. 4088 kvadratmeter.

Energisk Aktivering Af Gangbroer

Solar Skywalks

Energisk Aktivering Af Gangbroer Verdensmetropoler - ligesom Beijing - har et stort antal gangbroer, der passerer travle trafikarterier. De er ofte uattraktive og nedgraderer det samlede bymæssige indtryk. Designernes idé om at beklædte gangbroerne med æstetiske, kraftproducerende PV-moduler og omdanne dem til attraktive bypladser er ikke kun bæredygtig, men skaber en skulpturel mangfoldighed, der bliver et blikfang i bybilledet. E-bil eller E-cykel ladestationer under gangbroerne udnytter solenergien direkte på stedet.

Frisørsalon

Vibrant

Frisørsalon Med at fange essensen af det botaniske billede blev himmelhaven skabt i hele gangen, byder gæsterne straks velkommen til at basbe sig under, bevæge sig væk fra mængden og byde dem velkommen fra indgangen. Kigger længere ind i rummet, det indsnævre layout strækker sig opad med detaljerede gyldne touch-ups. Botaniske metaforer udtrykkes stadig livligt i hele rummet, hvilket erstatter den travle støj, der kommer fra gaderne, og her bliver en hemmelig have.