Design magasin
Design magasin
Flaske

Herbal Drink

Flaske Grundlaget for deres koncept er et følelsesmæssigt element. Det udviklede navngivning og designkoncept er rettet mod kundens følelser og følelser, de tjener formålet med at stoppe personen lige ved siden af den nødvendige hylde og få dem til at vælge den blandt mange andre mærker. Deres pakke udtrykker virkningerne af planekstrakter, de farverige mønstre direkte trykt på hvid porcelænsflaske, der ligner form af blomster. Det fremhæver visuelt billedet af det naturlige produkt.

Vin Kan

Essenzza

Vin Kan Vinets design, det er hjemlandet og byen har været meget opmærksom. Søg i miniature og traditionelle malerier. De værdifulde motiver fandt ud af, at for at nå målet, betyder det, at selvom traditionel luksusvinflaskedesign var meget effektiv. Motiv, der blev brugt i designet, arabesques. Disse motiver tegnet fra iransk lakeret maleri. Designet forsøger at skabe originale og kreative design og bestræber sig på at skabe design med en egen betydning og bære et vigtigt budskab.

Juiceemballage

Pure

Juiceemballage Grundlaget for begrebet ren juice er et følelsesmæssigt element. Det udviklede navngivning og designkoncept er rettet mod kundens følelser og følelser, de tjener formålet med at stoppe personen lige ved siden af den nødvendige hylde og få dem til at vælge den blandt mange andre mærker. Pakken udtrykker virkningerne af frugtekstrakter, de farverige mønstre, der er direkte trykt på en glasflaske, der ligner formen af frugter. Det fremhæver visuelt billedet af naturlige produkter.

Kunstinstallation

Pretty Little Things

Kunstinstallation Pretty Little Things udforsker den medicinske forskningsverden og det komplicerede billedmateriale, der ses under mikroskopet, og fortolker disse til moderne abstrakte mønstre gennem sprængningerne af en pulserende fluro-farvepalet. Over 250 meter lang, med over 40 individuelle kunstværker, er det en storskala installation, der præsenterer skønheden i forskning for det offentlige øje.

Installation

The Reflection Room

Installation Inspireret af den farve røde, der symboliserer held og lykke i den kinesiske kultur, er Reflektionsrummet en rumlig oplevelse, der er skabt helt ud af røde spejle for at skabe et uendeligt rum. Indvendigt spiller typografi rollen som at forbinde publikum til hver af det kinesiske nytårs hovedværdier og beder folk om at reflektere over det år, der har været og året fremover.

Begivenhedsaktivering

Home

Begivenhedsaktivering Hjem omfavner nostalgiet i ens personlige hjem og er en kombination af det gamle og det nye. Vintage-malerier fra 1960 dækker bagvæggen, små personlige mementoer er spredt over hele skærmen. Disse ting sammen er sammenflettet i en masse strenge, der dannes sammen som en historie, hvor de, indtil hvor seeren står, afslører en meddelelse.