Design magasin
Design magasin
Fotos Til Magasinomslag

TimeFlies

Fotos Til Magasinomslag Hovedideen var at skille sig ud af massen af traditionelle klientmagasiner. Først og fremmest ved hjælp af det usædvanlige omslag. Forsiden af TimeFlies-magasinet til Nordica-luftfartsselskabet har moderne estisk design, og titlen på magasinet på forsiden af hvert nummer er håndskrevet af forfatteren af det fremhævede værk. Magasinets moderne og minimalistiske design dækker uden yderligere ord form for kreativitet i det nye flyselskab, attraktivitet for estisk art og succes for de unge estiske designere.

Sociale Medier Digitale Opskrifter

DIY Spice Blends by Chef Heidi

Sociale Medier Digitale Opskrifter Unilever Food Solutions fik den beboer, kokken Heidi Heckmann (regional kundekokk, Cape Town), til opgave at skabe 11 unikke krydderiblandingsopskrifter ved hjælp af Robertsons krydderierække. Som en del af "Vores rejse, din opdagelse" -kampagne var ideen at skabe unikke billeder og designs ved hjælp af disse ingredienser til en sjov Facebook-kampagne. Hver uge blev Chef Heidi unikke krydderiblandinger udgivet som medierrige Facebook lærredindlæg. Hver af disse opskrifter er også tilgængelig til iPad-download på UFS.com-webstedet.

Kunstinstallationsdesign

Kasane no Irome - Piling up Colors

Kunstinstallationsdesign Et installationsdesign af Japanese Dance. Japanskere har samlet sig farver fra gamle tider for at udtrykke hellige ting. Højning af papiret med firkantede silhuetter er også blevet brugt som en ting, der repræsenterer hellig dybde. Nakamura Kazunobu designet et rum, der ændrer atmosfæren ved at skifte til forskellige farver med en sådan firkantet "hoper op" som et motiv. Paneler, der flyver i luften centreret på danserne, dækker himlen over scenerummet og viser udseendet af lys, der passerer gennem rummet, der ikke kan ses uden panelerne.

Gaveemballage Til Kager

Marais

Gaveemballage Til Kager Gaveemballage til kager (finansierer). Billedet viser en kasse på 15 kager (To oktaver). Normalt stiller gaveæsker simpelthen sammen alle kager pænt. Deres kasser med individuelt indpakede kager er dog forskellige. de skar omkostninger ved kun at fokusere på et design, og ved at bruge alle seks overflader var de i stand til at genskabe enhver type tastatur. Ved hjælp af dette design kan de oprette en hvilken som helst tastaturstørrelse, fra små tastaturer, til fulde 88-tasters grand piano og endnu større. For eksempel bruger de 8 kager til en oktav på 13 nøgler. Og et 88-tasters flygel ville være en gaveæske på 52 kager.

Brandidentitet

SioZEN

Brandidentitet Siozen introducerer et nyt revolutionerende hygiejne-system på højt niveau, der unikt omdanner dine rumoverflader, hænder og luft til et kraftfuldt mikrobielt / giftigt forureningssystem. Moderne konstruktionsmetoder er gode til at give os bedre energieffektivitet og komfort, men det kommer til en pris. Strammere og trækfrie bygninger bidrager til en opbygning af utallige forurenende stoffer. Selv hvis bygningens ventilationssystem er ordentligt designet og godt vedligeholdt, forbliver indendørs forurening et alvorligt problem. Nye tilgange er nødvendige.

Emballage

The Fruits Toilet Paper

Emballage Mange virksomheder og butikker i hele Japan giver en rulle toiletpapir til kunderne som en ny gave til at vise deres påskønnelse. Frugt toiletpapiret er designet til at wow kunder med sin søde stil, perfekt til sådanne lejligheder. Der er 4 designs at vælge imellem Kiwi, jordbær, vandmelon og orange. Siden meddelelsen om designet og frigivelsen af produktet, er det blevet introduceret i over 50 medier, herunder tv-stationer, magasiner og websteder, i 23 byer i 19 lande.