Design magasin
Design magasin
Visual Ip Design

Project Yellow

Visual Ip Design Project Yellow er et omfattende kunstprojekt, der konstruerer det visuelle koncept om Everything is Yellow. I henhold til nøglevisionen vil der blive lavet store udendørs skærme i forskellige byer, og en række kulturelle og kreative derivater vil blive produceret på samme tid. Som en visuel IP har Project Yellow et overbevisende visuelt billede og energisk farveskema til at danne en samlet nøglesyn, der gør folk uforglemmelige. Velegnet til storskala online og offline promovering og output af visuelle derivater er det et unikt designprojekt.

Redesign Af Brandidentitet

InterBrasil

Redesign Af Brandidentitet Inspirationen til brandtænkning og redesign var ændringerne i modernisering og integration i virksomhedens kultur. Designet af hjertet kunne ikke længere være eksternt til mærket, hvilket inspirerer til et partnerskab både internt med ansatte, men også med kunder. En integreret union mellem fordele, engagement og servicekvalitet. Fra form til farver integrerede det nye design hjertet i B og sundhedskrydset i T. De to ord, der blev sammenføjet i midten, hvilket får logoet til at se ud som et ord, et symbol og forene R og B i hjertet.

Brand Design

EXP Brasil

Brand Design Designet til EXP Brasil-mærket kommer fra selskabets principper om enhed og partnerskab. Brug af blandingen mellem teknologi og design i deres projekter som i kontorlivet. Et typografielement repræsenterer dette selskabs forening og styrke. Bogstavet X design er solidt og integreret, men meget let og teknologisk. Mærket repræsenterer studielivet med elementer i bogstaverne, både på det positive og negative rum, der forener mennesker og design, individuelt og kollektivt, enkelt med teknologisk, let og robust, professionelt og personligt.

Åbningstitel

Pop Up Magazine

Åbningstitel Projektet var en rejse for at udforske Escape-emnerne (tema for 2019) abstrakt og flydende og vise ændringer, nye ting og konsekvenser herfra. Alt det visuelle er rent og behageligt at se, i kontrast til den ubehagelige virkelighed fra flugtens handling. Designet ændrer sig konstant, og de morfiske former i animationen repræsenterer genindførelseshandlingen forårsaget af en eller anden form for situation. Flugt har forskellige betydninger, fortolkninger, og synspunktet varierer fra leg til alvor.

Reklame

Insect Sculptures

Reklame Hvert stykke blev håndlavet til at skabe skulpturer af insekter inspireret af deres miljøer og den mad, de spiser. Kunstværket blev brugt som en opfordring til handling via Doom-webstedet til også at identificere specifikke husholdningsskadedyr. Elementerne, der blev brugt til disse skulpturer, stammede fra junk yard, skraldepladser, flodbed og supermarkeder. Når hvert insekt var samlet, blev de fotograferet og retuscheret i photoshop.

Is

Sister's

Is Denne emballage er designet til Sisters Ice Cream Company. Designteamet har forsøgt at bruge tre damer, der minder om producenterne af dette produkt, i form af glade farver, der kommer fra smagen på hver is. I hver smag af designet bruges formen på isen som karakterens hår, der præsenterer et interessant og nyt billede af isemballage. Dette design i sin nye form har tiltrukket megen opmærksomhed blandt sine konkurrenter og har haft et stort salg. Designet forsøger at skabe original og kreativ emballage.