Design magasin
Design magasin
Maske

Billy Julie

Maske Dette design er inspireret af mikroekspression. Designeren vælger Billy og Julie for to slags flere personligheder. De komplicerede elementer oprettes ved parametrisk justering af orienteringen af en stigen-lignende geometri, baseret på en sammenfiltret kurve med skillevægge. Som grænseflade og tolk oprettes denne maske for at få folk til at undersøge sin egen samvittighed.

Makeup Assistent

Eyelash Stand

Makeup Assistent Dette design udforsker en metafor af øjenvipper. Designeren mener, at øjenvipper er en forfølgelse efter en personlig forventning. Han skaber et øjenvippestativ som et ikon for livet eller en miniature scenen af præstation. Denne stativ symboliserer et minder om forpligtelsen om morgenen eller før sengetid ved at indstille øjenvipper midlertidigt før eller efter påføring. Et øjenvippestativ er en måde at huske, hvad noget trivielt har bidraget til det personlige daglige eventyr.

Temainstallation

Dancing Cubes

Temainstallation Dette design interagerer med vist emne med moduler. Dette temastativ er designet med selvudvidet mekanisme til at forbinde seks eller flere terninger til en opskaleret enhed i tre vinkelrette retninger. Den gratis formkonfiguration med hak gør forbindelsen lignende til sammenflettede dansende mennesker. Arrangementet af små huller skaber en struktur af indkvartering for emner med lineære dele.

Virksomhedsidentitet

film festival

Virksomhedsidentitet "Cinema, ahoy" var sloganet for den anden udgave af European Film Festival på Cuba. Det er del af et designkoncept, der er fokuseret på rejser som en måde at forbinde kulturer på. Designet fremkalder rejsen fra et krydstogtskib, der rejser fra Europa til Havana fyldt med film. Designet af invitationer og billetter til festivalen blev inspireret af pas og boardingkort, der bruges af rejsende over hele verden i dag. Ideen om at rejse gennem filmene tilskynder offentligheden til at være modtagelige og nysgerrige efter kulturudveksling.

Snackfood

Have Fun Duck Gift Box

Snackfood "Have Fun Duck" gaveæske er en speciel gaveæske til unge. Inspireret af pixel-stil legetøj, spil og film, skildrer designet en "madby" for unge med interessante og detaljerede illustrationer. IP-billedet integreres i byens gader, og unge elsker sport, musik, hip-hop og andre underholdningsaktiviteter. Oplev sjove sportsspil, mens du nyder mad, udtryk en ung, sjov og glad livsstil.

Madpakke

Kuniichi

Madpakke Den traditionelle japanske konserverede mad Tsukudani er ikke kendt i verden. En sojasovsbaseret stewed tallerken, der kombinerer forskellige skaldyr og ingredienser til jord. Den nye pakke indeholder ni etiketter designet til at modernisere traditionelle japanske mønstre og udtrykke ingrediensernes karakteristika. Det nye brandlogo er designet med forventning om at fortsætte denne tradition i de næste 100 år.