Design magasin
Design magasin
Filmplakat

Mosaic Portrait

Filmplakat Kunstfilmen "Mosaic Portrait" blev frigivet som en konceptplakat. Det fortæller hovedsageligt historien om en pige, der blev overfaldet seksuelt. Hvid har normalt metaforen om død og symbolet på kyskhed. Denne plakat vælger at skjule budskabet om ”død” bag en pigens stille og blide tilstand for at fremhæve den stærkere følelse bag tavshed. Samtidig integrerede designeren kunstneriske elementer og suggestive symboler i billedet, hvilket medførte mere omfattende tænkning og udforskning af filmværker.

Vaskeribælte Indendørs

Brooklyn Laundreel

Vaskeribælte Indendørs Dette er vaskeribælte til indvendig brug. Kompakt krop, der er mindre end japansk pocket, ser ud som målebånd, glat finish uden skrue på overfladen. 4 m længde bælte har i alt 29 huller, hvert hul kan holde og holde frakkehæng uden klædespind, det fungerer til hurtigtørring. Bæltet er lavet af antibakteriel og antistøbelig polyurethan, sikkert, rent og stærkt materiale. Maksimal belastning er 15 kg. 2 stk krog og roterende krop tillader brug af flere måder. Lille og enkel, men dette er meget nyttigt indendørs vaskeri. Nem betjening og smart installation passer til alle typer rum.

Hospital

Warm Transparency

Hospital Konventionelt har et hospital en tendens til at være et rum, der har dårlig naturlig farve eller materiale på grund af kunstigt strukturelt materiale for at forbedre funktionelt og effektiviteten. Derfor føler patienter, at de adskiller sig fra deres daglige liv. Der skal tages hensyn til et behageligt miljø, hvor patienter kan tilbringe og fri for stress. TSC arkitekter giver et åbent og behageligt rum ved at indstille et L-formet åbent loft og de store tagskærme ved at bruge en masse træmateriale. Den varme gennemsigtighed i denne arkitektur forbinder mennesker og medicinske tjenester.

Øreringe

Van Gogh

Øreringe Øreringe inspireret af mandeltræet i blomster malet af Van Gogh. Delikatesser af grene gengives af delikate Cartier-kæder, som ligesom grenene svajer med vinden. De forskellige nuancer af de forskellige ædelstene, fra næsten hvid til en mere intens lyserød, repræsenterer blomsterens nuancer. Klyngen med blomstrende blomster er repræsenteret med forskellige skærsten. Lavet med 18 k guld, lyserøde diamanter, morganitter, lyserøde safirer og lyserøde turmaliner. Poleret og struktureret finish. Ekstremt let og perfekt pasform. Dette er forårets ankomst i form af en juvel.

Bolig Hjem

Slabs House

Bolig Hjem Slab House var designet til at sammensætte byggematerialer, der kombinerer træ, beton og stål. Designet er på en gang hypermoderne og alligevel diskret. De enorme vinduer er et øjeblikkeligt samlingspunkt, men de er beskyttet mod vejr og gadeudsigt af betonplader. Haver er stærkt placeret i ejendommen, både i stueetagen og på første sal, så beboerne kan føle sig forbundet med naturen, når de interagerer med ejendommen, hvilket skaber en unik strøm, når man bevæger sig fra indgangen til opholdsområderne.

Hus

VH Green

Hus Huset er udvidet grønt i både plant og stereoskopisk, der skaber et godt miljø for både beboere og byen. I den solrige asiatiske region er Breeze Soleil ved hjælp af denne grøn en meget effektiv måde at tænke på. Ikke kun solskærmens funktion om sommeren, men også beskyttelse af privatlivets fred, undgåelse af gadestøj og køleeffekt ved automatisk kunstvanding.