Design magasin
Design magasin
Justerbar Bordlampe

Poise

Justerbar Bordlampe Det akrobatiske udseende af Poise, en bordlampe designet af Robert Dabi fra Unform.Studio skifter mellem statisk og dynamisk og en stor eller lille kropsholdning. Afhængigt af forholdet mellem dens oplyste ring og armen, der holder den, opstår der en skærende eller tangent linje til cirklen. Når ringen er placeret på en højere hylde, kunne ringen hænge på hylden; eller ved at vippe ringen, kan det berøre en omgivende væg. Hensigten med denne justerbarhed er at få ejeren kreativt involveret og lege med lyskilden i forhold til andre genstande, der omgiver den.

Udstillingsplakat

Optics and Chromatics

Udstillingsplakat Titlen Optics and Chromatic refererer til debatten mellem Goethe og Newton om farvenes art. Denne debat er repræsenteret ved sammenstødet mellem de to bogstaver-kompositioner: den ene er beregnet, geometrisk, med skarpe konturer, den anden er afhængig af det impressionistiske spil af farverige skygger. I 2014 fungerede dette design som cover til Pantone Plus Series Artist Covers.

Ring

Gabo

Ring Gabo-ringen var designet til at tilskynde folk til at genoptage den legende side af livet, som normalt går tabt, når voksenlivet ankommer. Designeren blev inspireret af minderne om at observere sin søn lege med sin farverige magiske terning. Brugeren kan lege med ringen ved at dreje de to uafhængige moduler. Ved at gøre dette kan ædelstensfarvesæt eller modulernes position matches eller ikke matches. Udover det legende aspekt har brugeren valget af at bære en anden ring hver dag.

Underholdning

Free Estonian

Underholdning I dette unikke kunstværk brugte Olga Raag estiske aviser fra det år, hvor bilen oprindeligt blev produceret i 1973. De gule aviser på Nationalbiblioteket blev fotograferet, renset, justeret og redigeret til at blive brugt på projektet. Det endelige resultat blev trykt på specielt materiale, der blev brugt på biler, som varer i 12 år, og det tog 24 timer at anvende. Free Estonian er en bil, der trækker opmærksomhed og omgiver mennesker med positiv energi og nostalgiske følelser fra barndommen. Det inviterer nysgerrighed og engagement fra alle.

Ridekompleks

Emerald

Ridekompleks Holistisk arkitektonisk og rumligt projektbillede forener alle seks bygninger afslører funktionel identitet for hver. Udvidede facader af arenaer og stalde rettet mod administrativ sammensat kerne. Seksidet bygning som krystalgitter hviler i træramme som i halskæde. Væg trekanter dekoreret med spredning af glas som smaragd detaljer. Buet hvid konstruktion fremhæver hovedindgangen. Facader gitter er også en del af det indre rum, hvor miljøet opfattes gennem gennemsigtigt web. Interiører fortsætter temaet af trækonstruktioner ved hjælp af elementskala til mere proportional menneskelig skala.

Højttalerorkester

Sestetto

Højttalerorkester Et orkesterensemble af højttalere, der spiller sammen som rigtige musikere. Sestetto er et multikanals lydsystem til at afspille individuelle instrumentspor i separate højttalere af forskellige teknologier og materialer dedikeret til den specifikke lydkasse, blandt ren beton, resonerende lydklanker i træ og keramiske horn. Blandingen af spor og dele kommer tilbage til at være fysisk på plads til at lytte, som i en rigtig koncert. Sestetto er kammerorkestret for den indspillede musik. Sestetto er direkte egenproduceret af designerne Stefano Ivan Scarascia og Francesco Shyam Zonca.