Design magasin
Design magasin
46 "ført Tv, Der Understøtter Hd-Udsendelsen,

V TV - 46120

46 "ført Tv, Der Understøtter Hd-Udsendelsen, Inspireret fra reflekterende overflader med højglans og spejleffekter. Foran og bagerste dæksel er lavet af plastikinjektionstøbningsteknologi. Den midterste del er fremstillet af pladestøbning. Støttestativ er specielt designet med glasmalet bagside og trasnparent nakke med forkromet ringdetaljer. Det anvendte glansniveau på overflader er opnået gennem specielle malingsprocesser.

Projekt navn : V TV - 46120, Designernes navn : Vestel ID Team, Kundens navn : .

V TV - 46120 46 "ført Tv, Der Understøtter Hd-Udsendelsen,

Dette fantastiske design er en vinder af sølvdesignpris i mode-, tøj- og beklædningsdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de sølvprisvindende designere 'designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mode-, beklædningsgenstande og beklædningsdesignværker.

Dagens designlegende

Legendariske designere og deres prisvindende værker.

Designlegender er ekstremt berømte designere, der gør vores verden til et bedre sted med deres gode design. Oplev legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstværker, kreativ arkitektur, fremragende modedesign og designstrategier. Nyd og udforsk originale designværker fra prisvindende designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og mærker over hele verden. Bliv inspireret af kreative design.