Design magasin
Design magasin
46 "ført Tv, Der Understøtter Hd-Udsendelsen,

V TV - 46120

46 "ført Tv, Der Understøtter Hd-Udsendelsen, Inspireret fra reflekterende overflader med højglans og spejleffekter. Foran og bagerste dæksel er lavet af plastikinjektionstøbningsteknologi. Den midterste del er fremstillet af pladestøbning. Støttestativ er specielt designet med glasmalet bagside og trasnparent nakke med forkromet ringdetaljer. Det anvendte glansniveau på overflader er opnået gennem specielle malingsprocesser.

Projekt navn : V TV - 46120, Designernes navn : Vestel ID Team, Kundens navn : .

V TV - 46120 46 "ført Tv, Der Understøtter Hd-Udsendelsen,

Dette fantastiske design er en vinder af sølvdesignpris i mode-, tøj- og beklædningsdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de sølvprisvindende designere 'designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mode-, beklædningsgenstande og beklædningsdesignværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.