Design magasin
Design magasin
Badeværelse Samling

CATINO

Badeværelse Samling CATINO er født ud fra ønsket om at give form til en tanke. Denne samling fremkalder poesien i hverdagen gennem enkle elementer, der genfortolker eksisterende arketyper af vores fantasi på en moderne måde. Det antyder en tilbagevenden til et miljø med varme og soliditet gennem brug af naturlige træsorter, der er bearbejdet af massivt og samlet for at forblive evige.

Projekt navn : CATINO, Designernes navn : Emanuele Pangrazi, Kundens navn : Disegno Ceramica.

CATINO Badeværelse Samling

Dette ekstraordinære design er vinderen af platin-designprisen i legetøjs-, spil- og hobbyproduktdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de prisbelønnede designermodtagere af platin for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative legetøjs-, spil- og hobbyproduktdesignværker.

Designinterview af dagen

Interviews med verdensberømte designere.

Læs de seneste interviews og samtaler om design, kreativitet og innovation mellem designjournalist og verdensberømte designere, kunstnere og arkitekter. Se de nyeste designprojekter og prisvindende designs af berømte designere, kunstnere, arkitekter og innovatører. Oplev ny indsigt i kreativitet, innovation, kunst, design og arkitektur. Lær om designprocesser fra store designere.