Design magasin
Design magasin
Badeværelse Samling

CATINO

Badeværelse Samling CATINO er født ud fra ønsket om at give form til en tanke. Denne samling fremkalder poesien i hverdagen gennem enkle elementer, der genfortolker eksisterende arketyper af vores fantasi på en moderne måde. Det antyder en tilbagevenden til et miljø med varme og soliditet gennem brug af naturlige træsorter, der er bearbejdet af massivt og samlet for at forblive evige.

Projekt navn : CATINO, Designernes navn : Emanuele Pangrazi, Kundens navn : Disegno Ceramica.

CATINO Badeværelse Samling

Dette ekstraordinære design er vinderen af platin-designprisen i legetøjs-, spil- og hobbyproduktdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de prisbelønnede designermodtagere af platin for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative legetøjs-, spil- og hobbyproduktdesignværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.