Design magasin
Design magasin
Virksomhedsarkitektur Koncept

ajando Next Level C R M

Virksomhedsarkitektur Koncept ajando Loft Concept: Information er byggematerialet i vores univers. Et meget usædvanligt loft er skabt i Mannheim havnedistrikt, Tyskland. Det komplette ajando-team vil bo og arbejde der fra januar 2013. Arkitekten Peter Stasek og loftwerkarkitektkontoret i Karlsruhe står bag loftets virksomhedsarkitekturkoncept. Det blev inspireret af kvantefysikken fra Wheeler, arkitekturen hos Josef M. Hoffmann og naturligvis informationskompetence fra ajando: "Information Makes the World Go Round". Tekst af Ilona Koglin gratis journalist

Urban Electrik-Trike

Lecomotion

Urban Electrik-Trike Både miljøvenlig og innovativ, LECOMOTION E-trike er en elektrisk-assistent trehjuling, der er inspireret af indlejrede indkøbsvogne. LECOMOTION E-trikes er designet til at fungere som en del af et bycykeldelingssystem. Designet også til at reden inden i hinanden i en linje til kompakt opbevaring og for at gøre det lettere at samle og bevæge mange ad gangen via en svingende bagdør og et aftageligt krumssæt. Træningshjælp ydes. Du kan bruge den som en normal cykel, med eller uden det understøttende batteri. Fragten tillod også transport af 2 børn eller en voksen.

Papirvarer

commod – Feines in Holz

Papirvarer „Commod“ er specialiseret i interiørarbejde. Tro mod mottoet ”fine trævarer” realiserer virksomheden især meget eksklusive boligprojekter. Papirvarer skulle imødekomme denne påstand. Et reduceret, men legende layout er blevet realiseret ved hjælp af specielt blandet farve. Papirvarer afspejler firmaets stil såvel som dens ideologi til kun at bruge det mest dyrebare materiale: Papiret er lavet af 100 procent bomuld, kuverterne af ægte træfinér. Visitkortene "legemliggør" virksomhedernes slogan ved at skabe et 3-dimensionelt rum, der indeholder typiske træprodukter.

Shredder

HandiShred

Shredder HandiShred er en bærbar manuel papirkvernemaskine kræver ingen ekstern strømkilde. Det er designet lille og pænt, så du kan lægge det på dit skrivebord, inde i en skuffe eller dokumentmappe, der let kan få adgang til og makulere dit vigtige dokument når som helst og hvor som helst. Denne praktiske shredder fungerer godt til at makulere dokumenter eller kvitteringer for at sikre, at de private, fortrolige og personlige oplysninger til enhver tid holdes sikre.

Interaktionstabel

paintable

Interaktionstabel Malbar er et multifunktionsbord for alle, det kan være et almindeligt bord, et tegnebord eller et musikinstrument. Du kan bruge forskellige slags farver til at male på bordoverfladen for at skabe musik med dine venner eller familier, og overfladen overfører tegning for at blive melodi af farvesensorer. Der er to tegningsmetoder, kreativ tegning og musiknotategning. Børn kan tegne alt, hvad de vil skabe tilfældig musik eller bruge reglen, vi designer til at udfylde farve på en bestemt position for at gøre børne rim.