Design magasin
Design magasin
Vugge, Gyngestole

Dimdim

Vugge, Gyngestole Lisse Van Cauwenberge skabte denne af en slags multifunktionel løsning, der fungerer som en gyngestol og også som vugge, når to Dimdim-stole samles. Hver gyngestol er lavet af træ med stålunderstøtninger og færdig i en valnødfinér. To stole kan monteres på hinanden ved hjælp af to skjulte klemmer under sædet for at danne en baby vugge.

Broche

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Broche Karakter og udvendig form på et motiv giver mulighed for at ændre nyt design af en ornament. I den livlige natur skifter en periode til en anden. Foråret følger vinteren og morgenen kommer efter aftenen. Farverne ændres også såvel som atmosfæren. Dette princip om udskiftning, skifte af billeder bringes frem i prydene af «Asia Metamorphosis», samlingen, hvor to forskellige tilstande, to ubegrænsede billeder reflekteret i et objekt. Bevægelige elementer i konstruktionen gør det muligt at ændre ornamentets karakter og udseende.

Make-Up-Samling

Kjaer Weis

Make-Up-Samling Designet af Kjaer Weis kosmetiklinie destillerer de grundlæggende elementer i kvinders makeup til de tre vigtige anvendelsesområder: læber, kinder og øjne. Vi designede komprimeringer, der er formet til at spejle de funktioner, de vil blive brugt til at forbedre: slanke og lange til læberne, store og firkantede til kinderne, små og runde for øjnene. Materiellt kan kompakterne drejes åbne med en innovativ lateral bevægelse, der falder ud som en sommerfugls vinger. Disse komprimeringer er helt genopfyldelige og er bevidst konserverede snarere end genanvendt.

Analogur

Kaari

Analogur Dette design er baseret på en standard 24-timers analog mekanisme (halv hastighed time hånd). Dette design er forsynet med to bueformede formskæringer. Gennem dem kan man se drejningstimerne og minutshænderne. Timehånden (disken) er opdelt i to segmenter af forskellige farver, der roterende angiver AM- eller PM-tid afhængigt af den farve, der begynder at blive synlig. Minuttehånden er synlig gennem den større radiusbue og bestemmer, hvilken minutspalte der svarer til 0-30 minutters drejeknapper (placeret på den indre radius af lysbuen) og 30-60 minutters spalte (placeret på den ydre radius).

Moderne Kjole Loafer

Le Maestro

Moderne Kjole Loafer Le Maestro revolutionerer kjoleskoen ved at indarbejde en Direct Metal Laser Sintered (DMLS) titanium 'matrixhæl'. 'Matrixhælen' reducerer hælpartiets visuelle masse og viser den strukturelle integritet af kjoleskoen. For at supplere den elegante vamp bruges højkornede læder til overdelens markante asymmetriske design. Integrationen af hælafsnittet i den øverste er nu sammensat til en elegant og raffineret silhuet.

Research Branding

Pain and Suffering

Research Branding Dette design udforsker lidelser i forskellige lag: filosofisk, socialt, medicinsk og videnskabeligt. Fra mit personlige synspunkt om, at lidelse og smerte kommer i mange ansigter og former, filosofisk og videnskabelig, valgte jeg humaniseringen af lidelse og smerte som min basis. Jeg studerede analogierne mellem symbiotikum i naturen og symbiotiske i menneskelige relationer, og ud fra denne forskning skabte jeg karakterer, der visuelt repræsenterer de symbiotiske forhold mellem lid og lidende og mellem smerte og smerte. Dette design er et eksperiment, og seeren er emnet.