Design magasin
Design magasin
Digital Kunst

Surface

Digital Kunst Stykkets æteriske natur giver anledning til noget håndgribeligt. Idéen kommer fra brugen af vand som et element til at formidle konceptet med overflade og at være en overflade. Designeren har en fascination for at bringe vores identiteter og den rolle, de omkring os har i denne proces, i live. For ham "overflader" vi, når vi viser noget af os selv.

Tekande Og Tekopper

EVA tea set

Tekande Og Tekopper Denne forførende elegante tekande med matchende kopper har en upåklagelig hældning og er en fornøjelse at tage af. Den usædvanlige form på denne tepotte med tud blandet og vokser fra kroppen egner sig især godt til en god hældning. Bægerne er alsidige og taktile til at nestle i dine hænder på forskellige måder, da hver person har deres egen tilgang til at holde en kop. Fås i blank hvid med en sølvbelagt ring eller sort mat porcelæn med et blankt hvidt låg og hvide kantede kopper. Rustfrit stålfilter monteret inde. DIMENSIONER: tekande: 12,5 x 19,5 x 13,5 kopper: 9 x 12 x 7,5 cm.

Ur

Zeitgeist

Ur Uret afspejles zeitgeist, som er forbundet med smarte, tekniske og holdbare materialer. Produktets højteknologiske flade er repræsenteret ved en semi torus carbon body og tidsvisning (lyshuller). Carbon erstatter metaldel, som en relikvie fra fortiden og understreger funktionsdelen af uret. Fraværet af den centrale del viser, at innovativ LED-indikation erstatter den klassiske urmekanisme. Blød baggrundsbelysning kan justeres under deres ejer's yndlingsfarve, og en lyssensor overvåger lysstyrken.

Robotkøretøj

Servvan

Robotkøretøj Det er et projekt med servicekøretøj til ressourcebaseret økonomi, der danner et netværk med andre køretøjer. Et enkelt system gør det muligt at kommunikere med hinanden, hvilket øger effektiviteten af passagertransport såvel som en stigning i effektiviteten på grund af bevægelsen i vogntoget (reduktion af FX-faktor, afstanden mellem køretøjer). Bilen har ubemandet kontrol. Køretøjet er symmetrisk: billigt at fremstille. Det har fire drejelige motorhjul og mulighed for at vende tilbage: manøvrer med store dimensioner. Boarding vis-a-vis forbedrer kommunikationen med passagerer.

Fødevarefoder

Food Feeder Plus

Fødevarefoder Food Feeder Plus hjælper ikke kun børn med at spise alene, men betyder også mere uafhængighed for forældrene. Babyer kan holde af sig selv og sutte og tygge det, efter at du har knust mad lavet af forældre. Food Feeder Plus er udstyret med en større, fleksibel silikonsæk, der tilfredsstiller babyers voksende appetit. Det er en fodring, der er vigtig for, og gør det muligt for små at udforske og nyde frisk fast mad sikkert. Fødevarer behøver ikke at blive renset. Placer blot maden i silikonsækken, luk snaplåsen, og babyer kan nyde selvfodring med frisk mad.

Kunstig Topografi

Artificial Topography

Kunstig Topografi Store møbler som en hule Dette er det prisvindende projekt, der vandt Grand Prize of Art i Container International Competition. Min idé er at udhule lydstyrken inde i en container for at bygge et amorft rum som en hule. Det er kun lavet af plastmateriale. Cirka 1000 ark af det bløde plastmateriale med en tykkelse på 10 mm blev skåret i konturlinjeform og blev lamineret som stratum. Dette er ikke kun kunst, men også store møbler. Fordi alle dele er bløde som en sofa, og en person, der kommer ind i dette rum, kan slappe af ved at finde det sted, der er egnet til formen af sin egen krop.