Design magasin
Design magasin
Kalender

calendar 2013 “Safari”

Kalender Safari er en dyrekalender med papir. Tryk blot dele ud, fold og fast for at afslutte. Gør 2011 til dit år med vilde dyr møder! Livet med design: Kvalitetsdesign har magten til at ændre plads og transformere sindet for brugerne. De tilbyder komfort ved at se, holde og bruge. De er gennemsyret af lethed og et overraskelseselement, berigende rum. Vores originale produkter er designet ved hjælp af konceptet ”Liv med design”.

Indkøbscenter

Fluxion

Indkøbscenter Inspirationen til dette program kommer fra myrbakker, der har en unik struktur. Selvom myrhøjens indre struktur er meget kompleks, kan det konstruere et enormt og ordnet rige. Dette illustrerer, at den arkitektoniske struktur er ekstremt rationel. I mellemtiden bygger indersiden af yndefulde buer af myra bakker et imponerende palads, der virker ekstra udsøgt. Derfor bruger designeren myrens visdom til reference til at opbygge både kunstnerisk og velkonstrueret rum såvel som myrbakker.

Indgangsbord

organica

Indgangsbord ORGANICA er Fabrizios filosofiske skildring af ethvert organisk system, hvor alle dele er forbundet med hinanden for at give eksistens. Designet var baseret på kompleksiteten af den menneskelige krop og den menneskelige forudfangning. Seeren bliver ført ind i en sublim rejse. Døren til denne rejse er to massive træformer, der opfattes som lunger, derefter en aluminiumsskaft med stik, der ligner en rygsøjle. Seeren kan finde snoede stænger, der ligner arterier, en form, der kan fortolkes som et orgel, og finalen er et smukt skabelonglas, stærkt, men skrøbeligt, ligesom den menneskelige hud.

Udstillingsbås

Onn Exhibition

Udstillingsbås Onn er et håndlavet produkt, der blander traditioner med moderne design gennem kulturelle aktivmestre. Materialer, farver og produkter fra Onn er inspireret af naturen, der lyser op for de traditionelle figurer med en smag af glans. Udstillingsboden blev konstrueret til at gentage en naturskifte ved hjælp af materialer, der komplimenteres sammen med produkterne, for at blive et harmoniseret kunstværk i sig selv.

Kalender

calendar 2013 “Farm”

Kalender Gården er en kitset papir dyrekalender. Fuldt samlet er det en dejlig miniatyrgård komplet med seks forskellige dyr. Livet med design: Kvalitetsdesign har magten til at ændre plads og transformere sindet for brugerne. De tilbyder komfort ved at se, holde og bruge. De er gennemsyret af lethed og et overraskelseselement, berigende rum. Vores originale produkter er designet ved hjælp af konceptet ”Liv med design”.

Frakke Stativ

Lande

Frakke Stativ Coat Stand var design som en meget dekorativ og funktionel kontorskulptur, en blanding af kunst og funktion. Kompositionen blev tænkt som en æstetisk form til at pynte kontorlokalet og for at beskytte i dag det mest ikoniske erhvervstøj, Blazer. Slutresultatet er et meget energisk og sofistikeret stykke. Produktion og detailhandler var emnet designet til at være let, stærkt og masseproducerbart.