Design magasin
Design magasin
Konsol

Qadem Hooks

Konsol Qadem Hooks er et kunstværk med en konsolfunktion inspireret af naturen. Den er sammensat af forskellige malede, grønne gamle kroge, der blev brugt sammen med Qadem (en gammel træmule sadel tilbage) til transport af hvede fra en landsby til en anden. Krogene er fastgjort til et gammelt hvedestrængerbræt, som base og færdig med et glaspanel på toppen.

Krydderibær

Ajorí

Krydderibær Ajorí er en kreativ løsning til at organisere og opbevare forskellige krydderier, krydderier og krydderier for at tilfredsstille og passe til de forskellige kulinariske traditioner i hvert land. Dens elegante organiske design gør det til et skulpturelt stykke, hvilket resulterer i et fremragende ornament til at reflektere som en samtale starter rundt om bordet. Pakkedesignet er inspireret af hvidløgshuden og bliver et entydigt forslag til miljøemballage. Ajorí er et miljøvenligt design til planeten, inspireret af naturen og udelukkende lavet af naturlige materialer.

Upcycled Smykker

Clairely Upcycled Jewellery

Upcycled Smykker Smukt, klart, upcyklet smykke, designet ud fra et behov for at bruge affaldsmaterialet fra produktionen af Claire de Lune lysekrone. Denne linje har udviklet sig til et betydeligt antal samlinger - alle fortæller historier, der alle repræsenterer meget personlige glimt ind i designerens filosofier. Gennemsigtighed er en vigtig del af designernes egen filosofi, og dette afspejles hende af valget af anvendt akryl. Bortset fra det anvendte spejl akryl, som i sig selv reflekterer lys, er materialet altid transparent, farve eller klart. CD-emballage forstærker koncepterne om genbrug.

Konsol

Mabrada

Konsol En unik konsol lavet af malet træ med stenfinish, der viser en gammel autentisk kaffekværn, der går tilbage til den osmanniske periode. En jordansk kaffekøler (Mabrada) blev gengivet og formet til at stå som et af benene på den modsatte side af konsollen, hvor kværnen sidder, hvilket skaber et fascinerende stykke til en foyer eller stue.

Ring

The Empress

Ring Fantastisk skønhedssten - pyrope - dens meget essens giver storhed og højtidlighed. Det er skønheden og det unikke ved stenen identificeret billedet, som er beregnet til fremtidig dekoration. Der var et behov for at skabe en unik ramme til sten, der ville føre ham i luften. Stenen blev trukket ud over dets holdemetall. Denne formel sensuel lidenskab og attraktiv kraft. Det var vigtigt at bevare det klassiske koncept og understøtte den moderne opfattelse af smykker.

Virksomhedsidentitet

Jae Murphy

Virksomhedsidentitet Det negative rum bruges, fordi det gør seerne nysgerrige, og når de oplever det Aha-øjeblik, kan de med det samme lide det og huske det. Logo-mærket har initialer J, M, kameraet og stativet integreret i det negative rum. Da Jae Murphy ofte fotograferer børn, antyder de store trapper, der er dannet med navn og et lavt placeret kamera, at børnene er velkomne. Gennem Corporate Identity design videreudvikles den negative pladsidee fra logoet. Det tilføjer en ny dimension til hvert element og får sloganet, En usædvanlig udsigt til det almindelige sted, sandt.