Design magasin
Design magasin
Skuffe, Stol Og Skrivebord Combo

Ludovico Office

Skuffe, Stol Og Skrivebord Combo Som med Ludovico-hovedmøbler har denne kontorversion obvioulsy det samme princip, som at skjule en fuld stol i en skuffe, hvor stolen ikke bliver lagt mærke til, og ses som en del af hovedmøblementet. De fleste vil tro, at stole er et par flere skuffer. Først når vi trækkes tilbage ser vi en stol bogstaveligt talt komme ud fra et så overfyldt rum fyldt med skuffer. Inspiration i stor grad kom fra et besøg i Pittamiglios kaste og alle dets symboliske, skjulte beskeder såvel som skjulte og uventede døre eller fulde rum.

Watchface Collection

TTMM (after time)

Watchface Collection ttmm præsenterer samling af watchface-apps, designet til smartur med sort / hvid skærm på 144 × 168 pixel såsom Pebble og Kreyos. Her finder du 15 modeller af enkle, elegante og æstetiske overvågningsapps. Fordi de er lavet af ren energi, ligner de spøgelser end ægte ting. Disse ure er de mest økonomiske og miljøvenlige, der nogensinde har eksisteret.

Magasin

Going/Coming

Magasin Baseret på ideen om afgang og ankomst er dette bestyrelsesmagasin opdelt i to dele: Going / Coming. Going handler om europæiske byer, rejseoplevelser og tip til udlandet. Indeholder et pas af en berømthed i hver udgave. Pas af "Republikken af rejsende" har personlige oplysninger om denne person og deres samtale. At komme handler om ideen om, at det bedste af en tur vender hjem. Det taler om boligudsmykning, madlavning, aktiviteter med vores familie og artikler til bedre at kunne nyde vores hjem.

Kalender

calendar 2013 “ZOO”

Kalender ZOO er et papirhåndværkssæt til fremstilling af seks dyr, der hver tjener som en to-måneders kalender. Hav et sjovt år med din "lille zoologiske have"! Livet med design: Kvalitetsdesign har magten til at ændre plads og transformere sindet for brugerne. De tilbyder komfort ved at se, holde og bruge. De er gennemsyret af lethed og et overraskelseselement, berigende rum. Vores originale produkter er designet ved hjælp af konceptet ”Liv med design”.

Møbler, Der Transformerer,

Ludovico

Møbler, Der Transformerer, Den måde, det sparer plads på, er ret original, idet to stole er helt skjult inde i skuffen. Når du placeres inden i hovedmøblerne, er du ikke klar over, at det, der ser ud til at være skuffer, faktisk er to separate stole. Du kan også have et bord, der kan bruges som et skrivebord, når det tages ud af hovedstrukturen. Hovedstrukturen består af fire skuffer og et rum lige over den øverste skuffe, hvor du kan opbevare mange ting. Det vigtigste materiale, der bruges til dette møbel, beign eucaliptus fingerjoint, er miljøvenligt, utroligt modstandsdygtigt, hårdt og har en meget stærk visuel appel.