Design magasin
Design magasin
Virksomhedsidentitet

Jae Murphy

Virksomhedsidentitet Det negative rum bruges, fordi det gør seerne nysgerrige, og når de oplever det Aha-øjeblik, kan de med det samme lide det og huske det. Logo-mærket har initialer J, M, kameraet og stativet integreret i det negative rum. Da Jae Murphy ofte fotograferer børn, antyder de store trapper, der er dannet med navn og et lavt placeret kamera, at børnene er velkomne. Gennem Corporate Identity design videreudvikles den negative pladsidee fra logoet. Det tilføjer en ny dimension til hvert element og får sloganet, En usædvanlig udsigt til det almindelige sted, sandt.

Broche

The Sunshine

Broche Funktionen ved denne smykker er, at her bruges en stor stenkompleks form, der er indstillet til usynlig (luft) ramme. Visning af smykkedesign åbner kun sten, der skjuler montageteknologi. Selve stenen holdes af to, påtrængende armaturer og tynd plade bestrøbt med diamanter. Denne plade er grundlaget for alle brochetter med understøttende struktur. Det holder og den anden sten. Hele sammensætningen blev muliggjort efter den detaljerede hovedslibesten.

To Sæder

Mowraj

To Sæder Mowraj er en to-sæder designet til at legemliggøre ånden i etniske egyptiske og gotiske stilarter. Dens form blev afledt af Nowrag, den egyptiske version af tærskeslæden ændret for at legemliggøre den gotiske flair uden at gå på kompromis med dens etniske antediluvianske essens. Designet er sortlakeret med etniske egyptiske håndlavede indgraveringer på både arme og ben samt rig fløjlstop tilbehør med bolte og trækringe, hvilket giver det en middelalderlig smidt som gotisk udseende.

Bolig

Tempo House

Bolig Dette projekt er en komplet renovering af et hus i kolonistil i et af de mest charmerende kvarterer i Rio de Janeiro. Beliggende på et ekstraordinært sted, fuld af eksotiske træer og planter (original landskabsplan af den berømte landskapsarkitekt Burle Marx), var hovedmålet at integrere den udvendige have med de indvendige rum ved at åbne store vinduer og døre. Udsmykningen har vigtige italienske og brasilianske mærker, og dens koncept er at have det som et lærred, så kunden (en kunstsamler) kan vise sine yndlingsværker.

Multifunktionelt Byggesæt

JIX

Multifunktionelt Byggesæt JIX er et byggesæt oprettet af New York-baserede billedkunstner og produktdesigner Patrick Martinez. Det består af små modulære elementer, der er specifikt designet til at lade standard drikkestråer forbindes sammen for at skabe en lang række konstruktioner. JIX-stikkene findes i flade gitre, der let knipses fra hinanden, krydses og låses på plads. Med JIX kan du bygge alt fra ambitiøse rumstore strukturer til indviklede bordplade-skulpturer, alt ved hjælp af JIX-stik og drikkestrå.

Badeværelse Samling

CATINO

Badeværelse Samling CATINO er født ud fra ønsket om at give form til en tanke. Denne samling fremkalder poesien i hverdagen gennem enkle elementer, der genfortolker eksisterende arketyper af vores fantasi på en moderne måde. Det antyder en tilbagevenden til et miljø med varme og soliditet gennem brug af naturlige træsorter, der er bearbejdet af massivt og samlet for at forblive evige.