Design magasin
Design magasin
Virksomhedsidentitet

Glazov

Virksomhedsidentitet Glazov er en møbelfabrik i en by med samme navn. Fabrikken producerer dyre møbler. Da design af sådanne møbler er temmelig generisk, blev det besluttet at basere kommunikationskonceptet på de originale "træ" 3D-bogstaver, ord sammensat af sådanne bogstaver symboliserer møbelsæt. Bogstaver udgør ord "møbler", "soveværelse" osv. Eller samling navne, de er placeret for at ligne møbler. Skitserede 3D-bogstaver svarer til møbelprogrammer og kan bruges på papirvarer eller over fotografiske baggrunde til mærkeidentifikation.

Håndvask

Angle

Håndvask Der er mange håndvaske med fremragende design i verden. Men vi tilbyder at se på denne ting fra en ny vinkel. Vi ønsker at give mulighed for at nyde processen med at bruge vasken og skjule så nødvendige, men ikke-æstetiske detaljer som drænhul. “Vinklen” er det lakoniske design, hvor alle detaljer til komfortabel brug og rengøringssystem er gennemtænkt. Under anvendelsen observerer du ikke drænhullet, alt ser ud som om vandet simpelthen forsvandt. Denne effekt forbundet med en optisk illusion opnås ved en speciel placering af vaskeoverfladerne.

Skrifttype

Red Script Pro typeface

Skrifttype Red Script Pro er en unik skrifttype inspireret af nye teknologier og gadgets til alternative kommunikationsformer, der harmonisk forbinder os med dens gratis bogstavsformer. Inspireret af iPad og designet i børster, kommer det til udtryk i en unik skrivestil. Det indeholder engelsk, græsk såvel som det kyrilliske alfabet og understøtter over 70 sprog.

Bærbar Højttaler

Ballo

Bærbar Højttaler Det schweiziske designstudie BERNHARD | BURKARD designet en unik højttaler til OYO. Højttalerens form er en perfekt sfære uden faktisk stativ. BALLO-højttaleren lægger, ruller eller hænger for en 360-graders musikoplevelse. Designet følger principper for minimalistisk design. Et farverigt bælte smelter sammen to halvkugler. Det beskytter højttaleren og øger bastonerne, når du ligger på en overflade. Højttaleren leveres med et indbygget genopladeligt litiumbatteri og er kompatibel med de fleste lydenheder. 3,5 mm-stikket er et almindeligt stik til hovedtelefoner. BALLO-højttaleren fås i ti forskellige farver.

Ring

Pollen

Ring Hvert stykke er en fortolkning af et fragment af naturen. Naturen bliver et påskud for at give liv til juveler, lege med teksturer lys og skygger. Målet er at give en juvel med tolkede former, da naturen ville designe dem med dens følsomhed og sensualitet. Alle stykker er håndlavet færdige for at forbedre strukturen og kendetegn ved juvelen. Stilen er ren for at nå plantelivssubstansen. Resultatet giver et stykke både unikt og tidløst dybt forbundet med naturen.

Individuel Hjemmetermostat

The Netatmo Thermostat for Smartphone

Individuel Hjemmetermostat Termostaten til smartphonen præsenterer et minimalistisk, elegant design i strid med traditionelle termostatdesign. Den gennemsigtige terning går fra hvidt til farve på et øjeblik. Alt hvad du skal gøre er at anvende en af de 5 udskiftelige farvefilm på bagsiden af enheden. Blød og lys, farven giver et delikat strejf af originalitet. Fysiske interaktioner holdes på et minimum. Et enkelt tryk gør det muligt at ændre temperatur, mens alle andre kontroller foretages fra brugerens smartphone. E-blækskærm valgt for sin uovertrufne kvalitet og minimale energiforbrug.