Design magasin
Design magasin
Visuel Kunst

Loving Nature

Visuel Kunst At elske naturen er et projekt med kunstværker, der henviser til kærlighed og respekt for naturen og alle levende ting. På hvert maleri lægger Gabriela Delgado særlig vægt på farve ved at vælge omhyggeligt elementer, der blandes med harmoni for at opnå en frodig, men enkel finish. Forskningen og hendes ægte kærlighed til design giver det en intuitiv evne til at skabe levende farvede stykker med pletelementer, der spænder fra det fantastiske til det opfindsomme. Hendes kultur og personlige oplevelser former kompositionerne til unikke visuelle fortællinger, der helt sikkert vil forskønne enhver atmosfære med natur og munterhed.

Tilpasningsbare Smykker

Gravity

Tilpasningsbare Smykker Mens brugen af høje moderne teknologier, nye materialer eller ekstreme nye former i det 21. århundrede ofte er et must for at gøre nyskabelser, viser Gravity det modsatte. Gravity er en samling af tilpasningsbare smykker, der kun bruger gevindet, en meget gammel teknik og tyngdekraften, en uudtømmelig ressource. Samlingen er sammensat af et stort antal sølv- eller guldelementer med forskellige designs. Hver af dem kan forbindes med perler eller stenstrenge og vedhæng. Samlingen bliver så uendelig med forskellige juveler.

Lampe

Schon

Lampe Lyskilder til denne unikke lampe er placeret i midten af den samlede form, så den lyser en blød og ensartet lyskilde. De lyse overflader kan adskilles fra hoveddelen, så enkel kropsform med lavere dele plus besparelse af energi gennem lavt forbrug af elektricitet giver det en ekstra funktion. Også et berørbart organ til at tænde eller slukke lyset er et andet moderne træk i dette unikke lys. Udtryk fører til forskelle i belysning og belysning af lampen er designet. Det meste lys fra lamper, så seeren ikke drager fordel af lyset, vil sluge. Dejligt at leve.

Roman

180º North East

Roman "180º North East" er en 90.000 ord eventyrfortælling. Den fortæller den sande historie om rejsen, Daniel Kutcher foretog gennem Australien, Asien, Canada og Skandinavien i efteråret 2009, da han var 24 år. Integreret i hoveddelen af tekst, der fortæller historien om, hvad han levede igennem og lærte under turen , fotos, kort, ekspressiv tekst og video hjælper med at fordype læseren i eventyret og give en bedre fornemmelse af forfatterens egen personlige oplevelse.

Sparegris

DEEPE

Sparegris Objektet er en sparegris. Det unikke karakterformede udseende kombinerer et dyrt, prestigefyldt smykke med en elskelig og venlig og konstant tilstedeværelse af familiemedlemmer. Fundraising er meget funktionelle egenskaber. Men den mest enestående funktion DeePee - alt sammen med standardfunktioner perfekt opfylder - er, at ny formulering, unik og komplementær kontekstualiseret "juvel" alt eksklusivt hjem.

Knivholder

Only Right Here

Knivholder Siden det tolvte århundrede blev de første tyrefægtninger dokumenteret som en handling eller et offentligt skue. I dag er bevidsthedsopvågning af mennesker et symptom på en samlet global vurdering, idet vi er en del af den guddommelige natur, og vi er en helhed. "Kun lige her" symboliserer en ny æra, hvor der vil være en udryddelse af aggressive aktiviteter, der er legemliggjort i det, der engang var en kulturel fest og det store evolutionære skridt på et humanistisk plan.