Design magasin
Design magasin
Interiørhus

Seamless Blank

Interiørhus Dette er et hus til at præsentere den unikke livsstil hos værtinde, som er en grafisk designer og en iværksætterhjem. Designeren præsenterer naturlige materialer for at illustrere værtindens præferencer og bevare blanke områder for at udfylde familiemedlems ting. Køkkenet er centrum af huset, specielt designet en surround-udsigt til værtinde og sørg for at forældrene kan se hvor som helst. Huset er udstyret med sømløst hvidt granitgulv, italiensk mineralmaling, gennemsigtigt glas og hvidt pulverbelægning for at afsløre de elegante detaljer i materialerne.

Interiørhus

Warm loft

Interiørhus Et hus i industriel stil med varme materialer. Dette hus forbereder flere funktioner for klienter til at fremme livskvaliteter. Designeren forsøgte at forbinde rørene til hvert rum og kombinerede træ-, stål- og ENT-rør for at illustrere historien om kundernes liv. Ikke det samme med almindelig industriel stil, og dette hus indtaster kun få farver og forbereder masser af opbevaringspladser.

Omklædningsrum

Sopron Basket

Omklædningsrum Sopron Basket er et professionelt kvindebasketboldhold med base i Sopron, Ungarn. Da de er et af de mest succesrige ungarske hold med 12 nationale mesterskabs cups og opnår andenpladsen i Euroleague, besluttede klubledelsen at investere i et nyt omklædningsrumkompleks for at have en ret prestigefyldt facilitet til klubbens navn, der passer til spillerens behov bedre, motiver dem og fremme deres enhed.

Arkitektur Med Blandet Brug

Shan Shui Plaza

Arkitektur Med Blandet Brug Beliggende i den historiske by Xi'an, mellem forretningscenteret og floden TaoHuaTan, sigter projektet ikke kun til at forbinde fortiden og nutiden, men også by og natur. Inspireret af The Peach blomstrer foråret kinesisk fortælling, projektet byder på et paradisisk opholdssted og arbejdsplads ved at give et tæt forhold til naturen. I kinesisk kultur har bjergvandets filosofi (Shan Shui) en væsentlig betydning af forholdet mellem menneske og natur, og ved at drage fordel af det vandige landskab på stedet tilbyder projektet rum, der reflekterer Shan Shui-filosofien i byen.

Hospital

Warm Transparency

Hospital Konventionelt har et hospital en tendens til at være et rum, der har dårlig naturlig farve eller materiale på grund af kunstigt strukturelt materiale for at forbedre funktionelt og effektiviteten. Derfor føler patienter, at de adskiller sig fra deres daglige liv. Der skal tages hensyn til et behageligt miljø, hvor patienter kan tilbringe og fri for stress. TSC arkitekter giver et åbent og behageligt rum ved at indstille et L-formet åbent loft og de store tagskærme ved at bruge en masse træmateriale. Den varme gennemsigtighed i denne arkitektur forbinder mennesker og medicinske tjenester.

Bolig Hjem

Slabs House

Bolig Hjem Slab House var designet til at sammensætte byggematerialer, der kombinerer træ, beton og stål. Designet er på en gang hypermoderne og alligevel diskret. De enorme vinduer er et øjeblikkeligt samlingspunkt, men de er beskyttet mod vejr og gadeudsigt af betonplader. Haver er stærkt placeret i ejendommen, både i stueetagen og på første sal, så beboerne kan føle sig forbundet med naturen, når de interagerer med ejendommen, hvilket skaber en unik strøm, når man bevæger sig fra indgangen til opholdsområderne.