Design magasin
Design magasin
Polstrede Akustiske Paneler

University of Melbourne - Arts West

Polstrede Akustiske Paneler Vores opgave var at levere og installere et væld af stofindpakket akustiske paneler med forskellige størrelser, vinkler og former. De oprindelige prototyper så ændringer i både design og fysiske midler til installation og ophængning af disse paneler fra vægge, lofter og undersiden af trapperne. Det var på dette tidspunkt, vi indså, at de nuværende proprietære hængesystemer til loftplader ikke var passende til vores behov, og vi designet vores egne.

Restaurant

Yuyuyu

Restaurant Der er en hel del af disse blandede moderne design på markedet her i Kina i dag, normalt baseret på traditionelle design, men med enten moderne materialer eller nye udtryk. Yuyuyu er en kinesisk restaurant, designer har skabt en ny måde at udtrykke orientalsk design på, en ny installation sammensat af linjer og prikker, de udvides fra døren til indersiden af restauranten. Med tidenes ændring ændres folks æstetiske påskønnelse også. For moderne orientalsk design er innovation meget nødvendig.

Restaurant

Yucoo

Restaurant Med den gradvise modenhed af æstetik og menneskets æstetiske ændringer, er den moderne stil, der fremhæver selv og individualitet, blevet de vigtige elementer i design. Denne sag er en restaurant, designeren ønsker at skabe en ungdommelig pladsoplevelse for forbrugerne. Lyseblå, grå og grønne planter skaber naturlige komfort og uformelitet i rummet. Lysekronen lavet af håndvævet rotting og metal forklarer kollisionen mellem menneske og natur og viser vitaliteten i hele restauranten.

Butik

Formal Wear

Butik Herre tøjbutikker tilbyder ofte neutralt interiør, der negativt påvirker stemningen hos besøgende og derfor reducerer andelen af salget. For at tiltrække folk ikke kun til at besøge en butik, men også for at købe produkter, der præsenteres der, bør pladsen inspirere og sprede et godt humør. Derfor bruger design af denne butik specielle funktioner inspireret af syhåndværk og forskellige detaljer, der vil tiltrække opmærksomhed og sprede et godt humør. Det åbne rumlayout, der delte sig i to zoner, er også designet til kundernes frihed under shopping.

Bolig

Shkrub

Bolig Shkrub-huset optrådte af kærlighed og kærlighed - et kærligt par med tre børn. Husets DNA inkluderer strukturering af æstetiske principper, der finder inspiration i ukrainsk historie og kultur inspireret af japansk visdom. Jordens element som materiale gør sig gjeldende i strukturelle aspekter af hjemmet, såsom det originale stråtag og i de smukke og tætte strukturerede lervægge. Ideen om at hylde, som et grundlæggende sted, kan sanses i hele hjemmet, som en delikat styretråd.

Svømmebassiner

Termalija Family Wellness

Svømmebassiner Termalija Family Wellness er den seneste i den serie af projekter, som Enota har bygget på Terme Olimia i de sidste femten år og afslutter den komplette omdannelse af spa-komplekset. Set fra afstand er formen, farven og skalaen på den nye sammenklyngede struktur af tetrahedrale volumener en fortsættelse af klyngen i de omkringliggende landdistrikter, der strækker sig visuelt ind i hjertet af komplekset. Det nye tag fungerer som en stor sommerskygge og bruger ikke noget af det dyrebare udvendige rum.